Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Morisek 28- wspierasz wszystkich na forum, mogło Cię zirytować, że ja panikuję z powodu jedenj torbieli, przeczytałam cały Twój pamiętnik. Forum śledzę od dawna, pomogłaś/ doradziłaś/ wsparłaś tyle dziewczyn! Nie załamuj się. Jesteś twardą kobietą, nie poddasz się przecież po tej całej batalii, którą przechodzisz. Napewno nie jesteś najcieższym przypadkiem na świecie, założę się, że kilka tysięcy kobiet na świecie może być w gorszym położeniu niż Ty, a w ciążę kiedyś zajdą.
Dzisiaj jest niedziela- pomodlę się za Ciebie w kościele,
Trzymaj się!!! Bo jak Ty się poddasz- nikt nie będzie walczył za Ciebie
:* -
Hej!
Co prawda chyba jeszcze nie wytrzeźwiałam -ale żeby nie było wpadłam się przywitać
Limit alkoholu wyczerpany chyba na miesiąc...wszystko byłoby ok, gdyby nie to, że w drodze do domu dorwali nas sąsiedzi...nie chcę wiedzieć ile butelek poszło...dobrze, że obudziłam się w domu - choć nie wiem jak i o której do niego dotarłam
rosołek zjedzony, prysznic wzięty...wracam do łóżka...
miłej niedzieli!
PS. Morisek tulę i liczę, że bóle i ten dół jest chwilowy i szybko przejdą!!! -
Chyba umrę... Zrobiliśmy dziś 70 km na rowerze...
Tak świętowaliśmy swoją 13 rocznicę, jaka mija od naszej pierwszej randki. Teraz przyjechała jakaś rodzina oczywiście bez zapowiedzi, teściów nie ma, mąż z nimi siedzi, a ja nie mam siły się ruszyć.
Ja już chcę mieć własny domek... -
Morisek może wycieli Ci tylko jajowód? Albo część jajnika. Bo wtedy może się odbudować.
Na fioletowej stronie jest mnóstwo dziewczyn z endometriozą IV stopnia w ciąży. Niektóre dość szybko zachodziły w ciąże. Nie wiem od czego to zależy.
Badałaś tego swojego? Pewnie tak...
NA fioletowej stronie mocy nie mniej problemów.Jak się zajdzie w ciąże to dopiero się zaczyna masakra. Każda wizyta w toalecie jest zabarwiona o wątek biochemiczny, kiedy badam wkładkę czy na pewno nie ma tu śladów krwi...
Wizyty u gina to istny koszmar.