Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Eh życie.
Oby jak najmniej takich niepokojów. Bo są straszne...
Zdrowie no jednak jest najważniejsze w życiu.
Miesiąc przed zajściem w ciąże stosowałam dietę wegańską. Boże dziewczyny jak ja odżyłam! Ile energii miałam. Jakie trawienie!
I bach zaszłam w ciąże z przypadku. Pierwszą w której zobaczyłam serduszko:)
Teraz na wszystko co zdrowe mnie odrzuca. Więc musiałam zmienić od 6 tygodnia na bardzo niezdrową dietę. Gin mówi że mam nadmiar pewnie witamin i dziecko potrzebuje coś złego:)
Ale polecam tą dietę. Jest cudna. Jak skończą się mdłości to wracam:)
-
Morisek28 wrote:Agatka na co masz alergie? Biedna moja :* przytulaski
A nie mam tylko na sierść. Pokarmowych też nie.
Za to trawy, drzewa, byliny, kurz, pleśnie - masakra!!!
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
A co do tematu wszechobecnej chemii to faktycznie jest to przerażające - każdą etykietę trzeba czytać, bo jak się czasem widzi co jest w "kiełbasie" albo "pączku" to się włos na głowie jeży...
Ja też bez mięsa miałabym ciężko żyć
Morisku katar sienny, kichanie 15 razy pod rząd, wieczne kręcenie w nosie, swędzące oczy, a czasami skurcz oskrzeli...
Na odczulanie się nie zdecydowałam, bo jak mi kiedyś lekarka proponowała to mówiła ze 5 lat nie będę mogła zajść w ciąże (teraz wiem że tak nie jest). A ja głupio naiwna myślałam, że przez najbliższe 5 lat to na pewno będę miała dzieci (było to więcej niż 5 lat temu...)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2015, 15:16
He he no ne wiem
Tym razem to naprawdę wolałabym nie zajść, przynajmniej do jesieni. Jakoś mnie to nie smuci, to mnie zdziwiło...
Postanowiliśmy że mąż się przebada, ja inofem będę szamać i tyle
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
bardzo Ci temp skacze... ale 9 dzień cyklu to by było strasznie wcześnie... na owu... więc może...
Ja zwykle mam tak że wieczorem mi sie robią piersi wrażliwe, a rano temp juz jest podwyższona...Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2015, 20:45
2020
2023 -
Hej Kochane!! Jestem,wróciłam. W tamtym tygodniu pojechałam z bratem i mężem po siostrę! Zabraliśmy ją z piekła... Teraz jest cały czas u mnie:)A potem wybiera się na Majorkę z naszą mamą,wypocząć troszkę.
U mnie w robocie dużo pracy,kwartał się kończy,więc wyciskają z nas ostatnie poty... Jestem padnięta!!
Od paru dni bardzo bolą mnie piersi,normalnie nie mogę ich dotknąć! Wcześniej właśnie jak brałam dupka też mnie pobolewały,ale w tym cyklu nie brałam nic,ani clo ani dupka,nawet opuściłam się z kwasem foliowym i inofolicem. Za dużo problemów,nie myślałam w ogóle o staraniach,nawet mało ❤️ było,brak czasu heh,dlatego nie nastawiam się w ogóle na cokolwiek. Czekam tylko na @ i od następnego miesiąca działamy dalej ( jak czas i siły pozwolą haha )
A teraz muzę Was troszkę nadrobić -
Czesc dziewczyny:) mialam nadzieje ze zobacze jakas wiadomosc o groszku a tu same smutne tematy byly praktycznie.
my nie dawno wrocilismy z tego weselicha, bylo super, w pierwszy dzien poszlam spac o 8 rano o 11 pobudka i dalej walczyc
byly 3 zabawy, tradycyjnie krzeselka (panie), tance w parach takie ze jak muzyka sie zatrzymuje to ten z orkiestry mowi ze na podlodze zostaje np 1 noga no i trzeba kombinowac wskakiwac na swoich panow itd:D i trzecia zabawa tylko dla panow razem tanczyli tango czacze itd i potem bylo glosowanie ktora para najlepiej
wyobrazcie sobie ze wygralismy wszystkie:D znaczy sie wygralam krzeselka, potem R i ja wygralismy ta druga zabawe a potem R z kuzynek wygral ta trzecia:D
tak sie wkrecilam w klimat weselny ze jeszcze w autobusie zabawe rozkrecalam lalam wodke i mam siniaki na nogach przez to chybaNymeria, Morisek28, Kena1983 lubią tę wiadomość
-
i oczywiscie pare razy musielismy wyskoczyc do pokoju sie wyzyc a ze mielismy pokoj z bratem R i jego dziewczyna to bylo ryzykowne, no i raz musielismy sie szybko ubierac xD