Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Morisek28 wrote:Kena,aż mi wstyd za moje wkurwienie na progesteron...
nie znam kobiety ale oczy mi sie zaświeciłyto ta o której kiedyś pisałaś?
Tak, to ta...nie mogłam znaleźć sobie wczoraj miejsca...w nocy co chwilę się budziłam...wyglądam jakbym była po imprezie i zbieram się do lekarza...mam nadzieję, że to już koniec złych wiadomości na ten rok... -
dzien dobry kochane:)
kena tak mi przykro z powodu kolezanki, ale napewno silna z niej babka i da rade! trzeba w to wierzyc.
karmelku tak sie ciesze ze siostra jest juz z Toba:)
ja dzisiaj na 13 do pracy, jutro na 12:45 i trzy dni wolnego mamy z P i myslismy czy gdzies wyskoczyc sobie na weekend, Warszawa, Krakow, Szklarska, pomyslimy, ale tak mi sie cholera marzy jakis wyjazd krotki. -
Ojej Domi pogodzie nie wierz!
Kena współczuje kolezance
Madlenka i Mirabelka w takim razie poprawiacie statystyki?
A ja nawet nie wieM ktory mam dzień cyklu. Mam to gdzieś i temperatury i testy owu i dobrze mi z tymMirabelka30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej!Morisek dziękuje -mam nadzieje,że nie będziemy musieli korzystać z żadnej zewnętrznej pomocy,że wszystko będzie ok. póki co dajemy radę.u mnie oczywiście pod górkę-w wymazie wyszły jakieś bakterie -standardowe,ale trzeba przeleczyć. Torbiele się wchłaniają na szczęście.za tydzień powtórka wymazu,więc tak szybko jak myślałam Krakowa nie odwiedzę
-
nick nieaktualny
-
AnaAna wrote: