Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
aaa i jeszcze co, maz sie uparl zebysmy jechali do babci laweta bo chcial swoje bmw tam zawiezc, powiedzialam ze ok ale ma sie pilnowac bo ja laweta nie bede wracac te 150 kilometrow. jak myslicie co sie okazalo rano gdy pojechalismy na komende na alkomat?
smiesznie wygladala baba prowadzaca lawete;)Morisek28 lubi tę wiadomość
-
Ach Klaudia...jak "zazdraszczam"...uwielbiam wesela...a na horyzoncie nic a nic...
Morisek, spoko - hormony można robić po jedzeniu - tzn. na pewno AMH i prolaktynę...
kurde mnie martwi to, że nie ma jeszcze moich wyników urea i myko coś tam, ani posiewu....to chyba zły znak... -
Kena1983 wrote:Ach Klaudia...jak "zazdraszczam"...uwielbiam wesela...a na horyzoncie nic a nic...
u nas tez dlugo dlugo nie bylo nic a w tym roku mielismy juz dwa a we wrzesniu jeszcze moj tato, w przyszlym roku tez chyba bedziemy isc na dwa lub trzy -
Morisek, aż zerknęłam - badałam prolaktynę 3 razy i ani razy nie byłam na czczo
Ale jem 1/2 tabsa Bromergonu na noc, więc na szczęście nawet po jedzeniu mieściła się w normie... no nie licząc pierwszego razu - gdy była duuużo poniżej normy - ale to przez za dużą dawkę leku... -
Cześć dziewczyny! Wpadłam na was troszkę popluć
tfuuu tfuuu
wczoraj byłam u lekarza z maluszkiem wszystko dobrze ma 12 cm i 170 grammój mały olbrzym
7 lipca mam drugie badanie prenatalne i bedziemy wiedzieć kto tam tak naprawde rośnie
a w poniedziałek ide na wesele i jestem świadkową
ale ten czas pędzi...
zakocona, Ajka, aaagaaatka, Kena1983, Morisek28, Nymeria, sylwiaśta159, AnaAna, kamka, ważka, Klara87, Klaudia N. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySłyszałyście dziewczyny o tym, że podobno sperma poprawia endo
? Kochając się przed owulką i w trakcie ma się lepsze endo niż kochając się tylko w czasie owulki, bo sperma zawiera jakieś białka polepszające endo ( tak tylko słyszałam, nie twierdzę, że tak jest
)
Morisku, czy AMH trzeba robić w określonym dc i porze czy nie? Bo mnie gin powiedziała, że w dowolnym dc i porze nie musi być na czczo, a w necie czytam, że tak jak FSH 3 dc -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiecie, ja chyba zainwestuje w jakiś podręcznik endokrynologii-ginekologicznej... Znalazłam gdzieś w necie wykłady w powerpoint, ale to nie to... wciąż czuje się niedoinformowana...
dla mnie to fascynujące jak to wszystko działa... i chętnie bym sobie poczytała...Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 16:26
2020
2023 -
Mirabelka, kiedyś gin mi wspominał, że za niska też utrudnia...tylko wtedy trzeba szukać przyczyny dlaczego jest za niska...ale szczerze to wnikałam w szczegóły
skontroluj sobie za jakiś czas - bo faktycznie może się okazać, że za bardzo spadła - ja tak miałam - przy 2 tabletkach dziennie (później 1 na noc)poleciała na 0,4. Od tego czasu biorę 0,5 tabletki na noc. -
Hej. U mnie dziś słabo. Znowu się poryczałam i to dwa razy w pracy. Jakoś tak emocje mną szarpnęły. Ale nie gadajmy o tym. To już drugi dzień taki w ciągu ostatnich kilku dni więc jak nic ciąża. Ja do pracy codziennie śmigam na rowerze. W ciąży nie można więc korzystam teraz i mam nadzieje że to jakoś wpływu na zagnieżdżenie nie ma.