Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
ja nowa1987 wrote:czy ja mam juz paranoje czy cos tam jest
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/21e9dec2e0a05fd7.html
No jest miejsce na kreskę, to na pewno. Nie robiłaś jeszcze bety?5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
Do niedzieli niedaleko, trzymam kciuki
Naprawdę nie chce mi się pakować...Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2015, 22:50
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
No siły mi odeszły kompletnie
Zajrzyjcie na moją twarzoksiążkę w wolnym momencie, udostępniłam tam link który mnie rozwalił kompletnie a nie chcę już tu śmiecić
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Dobre, Arturowa, dobre...
No i lekarz kurna na pewno miał rację - ovu była , tzn. jej nie było...albo inaczej była ale nieskuteczna - w tym miesiącu musiałoby dojść do niepokalanego poczęcia
ale....tak miało być....a tak w ogóle to jeszcze tylko parę godzin, jeszcze tylko parę godzin......
-
Kamka gratuluję cierpliwości
powodzenia
Właśnie zrobiłam zdjęcia do paszportu - tragedia ahhahahahahaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2015, 10:16
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*]