Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
WAAKKKAAACCCJJJEEEE
Tzn. jeszcze ogarnięcie protokołów z dwóch potężnych rad....i miesiąc luuuzzzuuuu
Tzn. jak znam siebie to o tych protokołach przeczytacie jeszcze w sierpniu....będzie tak: qqqrrr.....aaaa...jeszcze protokoły muszę zrobić...a za tydzień szkoła -
Morisek28 wrote:W ogóle dzisiaj z moim K.spędzam pierwsza noc od 5 dni! W końcu!!
Będzie, będzie zabawa..będzie się działo...
Moris, fizycznie to jedynie mogłabym się wybyczyć gdzieś za granicą...ale niestety w tym roku nidy rydy...tzn. jeszcze dziś rano rozmawiałam z kumpelą, że mooożżeeee udałoby się na tydzień polecieć do Tunezji (chyba najtaniej)....coś wujek przebąkiwał, że mógłby pożyczyć kasę ....no ale jak wróciłam dziś do domu i odpaliłam wiadomości to mój zapał umarł...
Ale sam fakt miesięcznego względnego spokoju umysłowego już mnie cieszy...zostaję ja i moje problemy - a nie ja - moje problemy - problemy innych przerzucane na mnie - problemy dzieci i ich sfrustrowanych rodziców etc.etc...Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2015, 18:57
-
Wiesz, Moris generalnie gimbaza potrafi człowieka doprowadzić do furii...ale dziś np. żegnaliśmy absolwentów gimnazjum i poryczałam się...oczywiście nie cała klasa...ale w większości to była tak zajebista ekipa, że aż żal...jak ich wychowawca jeszcze tak od serca powiedział o każdym uczniu parę słów, wytykając - oczywiście niezłośliwie - jakieś charakterystyczne dla nich przypały - wymiękłam
Tak w ogóle to po dzisiejszym wystąpieniu wychowawca ten (uczył tez mnie dawno...dawno..temu) został moim "MISZCZEM".
-
Dziewczyny "pedagozki", uswiadamiacie mnie ze moja decyzja na temat jednak odrzucenia pracy w zawodzie była słuszna. Jeszcze mi niedawno przedszkole chodziło po głowie ale jednak nie. Mam pracę która kocham i cóż...za parę lat stracę prawo do wykonywania zawodu ale jakoś mi nie żal.Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
Zajmuje się Oriflame:) świetna firma, super zarobki, fajni ludzie, ciągły rozwój kurczę duuuuuuzo bym mogła opowiadać, właściwie to mogłabym bez końca:) może to głupio zabrzmi ale praca w Oriflame pomogła mi podnieść się po śmierci Lenki.Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
Bo jak nie uczysz przez 10 lat to tracisz uprawnienia i musisz zrobic kurs pedagogicznyNasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
-
teraz to dopiero mam problem zrobilam test rano o 4 bo tak sie obudzilam zobaczylam ze nic nie wyszlo to go wywalilam teraz wstalam i tak poszlam do kosza zobaczyc czy dalej jest negatywny ale jest pozytywny chyba
tylko czy po takim czasie to sie liczy ??chyba nie bo gdziesz kiedys czytalam ze testy po uplywie czasu daja wyniki falszywie dodatnie