Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Morisku ja lubie wszystkie sklepy dla domu
na ciuchowych zakupach już gorzej chociaż kocham buty bo te zawsze pasują
też lubie chodzic po targu szczególnie wtedy kiedy robie zakupy na przetwory
mam nadzieję, że i w tym rku coś uda mi się zrobić
-
Kamka gratuluję!!!
Ja Was Laski cały czas na bieżąco czytam tylko się nie udzielam bo musiałam trochę odpocząć i skupić się na innych rzeczach. Trzymam kciuki za resztę -
Kamka ja bym wyluzowała z ta wizytą, b to nic nie widać. Zrób sobie bete w poniedziałek na spokojnie. To będziesz miała potwierdzenie. Na usg może nie być nic widać. Nawet na pewno. Najlepiej poczekać około 2 tygodni do usg wtedy będzie widać coś.
A tak w ogóle to gartuluje i życzę nudnej i spokojnej ciazy! -
nick nieaktualny
-
gratuluje wam kochane:)
aaa ja wczoraj mialam umieralnie, wysoka goraczka, bol brzucha, biegunka, bol glowy, myslalam ze nie dam rady:(
dzisiaj bylam na przymiarce sukni, 16lipca jade juz chyba po odbior:) aaa tak w ogole to mialam mega stresa bo nie mielismy poradni zrobionej przed slubem a nigdzie w wakacje nie robia no i bylismy w czarnej dupie a wczoraj udalo mi sie znalesc poradnie we wroclawiu gdzie nas przyjma w poniedzialek i zalicza nam wszystkie trzy spotkania na jednym:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kamka, gratulacje!!! Ale fajowo:) Może przetrzesz ten pechowy dla reszty szlak, bo już myślałam, że nic się tu do końca roku nie zmieni:D
A tak poza tym, widzę że reszta zaciążonych już dawno jest do przodu!! Prawie wszystkie są w II trymestrze! Ale czas leci! Teraz tylko czekać, aż zaczną się porody hihiCieszę się bardzo! Spokojnych i zdrowych ciąż
:*
U mnie w kwesti ciąży wciąż to samo, czyli nic:D Ale już się przyzwyczaiłam do tej myśli, że i tak z tego nic nie będzie, tzn na pewno nie tak prędko heh. Obym chociaż do 40tki zdążyła;) Teraz cieszę się życiemPlanuje wakacje, świętuje 2 rocznicę ślubu i spędzam miło czas z rodzinką i przyjaciółmi
I bardzo dobrze mi z tym i tak sobie myślę, że chyba właśnie nawet nie chcę teraz zaciążyć
- z cyklu "100 myśli Karmelka"
A co mi tam! Trzeba dobrze wykorzystać te wakacje, bo kto wie może to moje ostatnie wolne wakacje, bo za rok będę już baaardzo zajęta:D
Miłego weekendu!! Ja dziś będę świętować rocznicę ślubu, tak jak wczoraj i zapewne jeszcze jutro hahaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2015, 09:23