Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nymeria właśnie o to chodzi że u mnie w pracy nie wolno ci pracować w ciąży bo jest bardzo dużo wyładowań elektrycznych... no a po za tym byłam wczoraj na ip bo ciągle mam bóle jak na @ i powiedzieli że mam sie postarać w tym tyg iść do gin no ale jak coś to w niedziele znowu pojade na ip...
-
nick nieaktualnyAgataka, sukienka super! kolor mi się bardzo podoba
Ja to ostatnio mam bzika na punkcie pudrowego różu, po długich przemyśleniach stwierdziłam że właśnie takiego koloru będą butki na moim ślubie, a co!
Jutro mam rozmowę o pracę...z mamuśką. Tutaj w Szwajcarii pracuję od samego początku tylko jako niania. Nawet mi się to podobaPo za tym za długą miałam już przerwę. Koniec zbijania bąków.
Morisek28 lubi tę wiadomość
-
morisku tule mocno, przykry dzien, ale warto powspominac te mile chwile i przypomniec sobie siostre z usmiechem na twarzy.
czuje sie juz dobrze. jedziemy dzisiaj do tej poradni rodzinnej do wroclawia na 19, zobaczymy co z tego bedzieMorisek28 lubi tę wiadomość
-
Kamka ale sie ciesze no masakra wchodze po 3 dniach a tu takie newsy!!! gratulacje kochana:)
Nowa Tobie tez gratuluje:) oszczedzajcie sie!!
Moris tulam, tak jak mowi Domi trzeba powspominac z usmiechem na twarzy taka osobe, jakies wspomnienia z dziecinstwa albo cos, ja tak sie staram o mamie zawsZe myslec zeby odswiezac wsponienia:)
wczoraj z ciekawosci sprawdzilam ktory dzien cyklu - dzisiaj 22 wiec calkiem mozliwe ze jestem juz po owu, moze byla nawet w ten weekend? nie wiem bo wyjatkowo mnie brzuch nie nawalał.
w zakopanym fajnie, weszlismy na czarny staw (jeszcze wyzej niz morskie oko) zrobilismy jakies 30 km spacerowalismy non stop w sumie przez 6 godzin
wczoraj otwieralismy nasza skrzynie ktora dostalismy od mojej swiadkowerj z zyczeniami od gosci i rysunkami dzieci. moja swiadkowa wlozyla tam jeszcze 2 kieliszki na wodke i 2 na wino no i nasza weselna wodke i moje ulubione slodkie carlo rossizyczenia super sprawa, czytalismy je iu w miedzyczasie ogladalismy film z wesela, super, az sie poplakalam
Izik lubi tę wiadomość
-
Nymeria wrote:Kamka no spa jest bezpieczna dla malucha, dziewczyny ja biorą nieraz przez całą ciążę... Spokojnie, byle by na dole się zrelaksowalo, na początku różne bóle będą cie męczyć to stresujące jest niestety.
Przepraszam, ale wtrącę.
Oczywiście jeśli ciąży coś zagraża, to no-spę wręcz trzeba brać. Ale nie jest obojętna dla dziecka.
Są artykuły na temat tego,że przy długotrwałym i częstym zażywaniu dzieciaczki rodzą się z obniżonym napięciem mięśniowym.Moja koleżanka miała ten problem przy synku. Dobrze być po prostu na to przygotowanym i wiedzieć, bo od razu można działać i rehabilitować, szybko się to wyrównuje. -
nick nieaktualny
-
Morisek28 wrote:dobry!
Arturowa o co Ty o tej godzinie robisz w internetach?!
Ja już zawiozłam Cv tam gdzie miałam, w jednej hurtowni od razu powiedzili że nie ma szans bo ja do 2kg dźwigać mogę a tak po 20kg się dzwiga.
Ale mamy takie tam plany z moim K. i może za jakiś nieodległy czas będziemy myśleć nad przeprowadzką do innego miasta.
Co tu taka cisza ?!
Wstałam o 2.30 i nie mogłam zasnąć. Przespałam się dopiero terazTrzymam kciuki za pracę
Morisku bardzo ci wspólczuję, naprawdę... +Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2015, 15:32
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014.