Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Klaudia N. wrote:wiem wiem, jakby co to pojde do rodzinnej doktor bo mowila ze jakby mi bardzo zalezalo a beda dlugie termiony do endo to ona mi ten eur wypisze, jak jej wytlumacze co i jak to pewnie mi da. na razie nic nie wiadomo wiec nie mysle o tym. gdzies czytalam ze na poczatku ciazy tsh mocno spada, moze tak bedzie i u mnie jakby co?
Bo ja wiem, to jest chyba tak że hcg pobudza też tarczycę do działania (do rozwoju dziecia potrzeba więcej hormonów tarczycy niż normalnie) i jest więcej FT3 i FT4 we krwi... przez to spada TSH... czy coś podobnego... w każdym razie coś takiego czytałam...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2015, 10:42
2020
2023 -
Morisku generalnie czuję się w kratkę raz lepiej raz gorzej ostatnio dokuczają mi jelita (nie raz i żołądek) czasami tak, że nie chce mi się nawet z łóżka wyjść
a po za tym jak to mój mąż twierdzi mam syndrom trzeciego tygodnia tzn. do lekarza chodzę co trzy tygodnie i po wizycie dwa tygodnie jest ok w trzecim zaczynam świrować czy wszystko jest ok, a ze względu na to, że w poniedziałek i wtorek mam wziytę u lekarza i prenatalne połówkowe to zaczęłam świrować...
Klara87 lubi tę wiadomość
-
i bedziesz nam Tu wrzucać zdjecia maluszka
a my przed komputerem bedziemy wydawac mniej lub wiecej zidentyfikowane dzwieki typu uuuu, aaa oooo itp itd:DWiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2015, 11:46
Fufka30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja mam praktycznie każdy weekend w lipcu zajęty a w tygodniu już urlopu więcej nie dam rady wziąć bo po sierpniowym zostaje mi tylko kilka dni akurat na święta
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
Ja wstepnie tylko 1 weekend bede miala zajety tylko jeszcze nie wiem ktory, za tydzien nie jak juz to za 2/3 tyg i mam nadzieje ze nic innego mi nie wypadnie. mozemy zrobic spotkanie w piatek ktorys albo sobote
Anita a kiedy Ty bys reflektowala na spotkanie? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej!
Mi Klaudia generalnie jest to obojętnenic nie planuję bo z planów cała qpa mi wychodzi. Tzn.ewentualnie przede mną remont sypialni, strychu, przywózka 20 ton ziemi i zakładanie nowych trawników, założenie mini plantacji malin - ewentualnie wyskok do rodzinki do Niemiec na parę dni - ale to wszystko nie wiem kiedy
Na dzień dzisiejszy wiem, że przez najbliższe parę nocy będzie mi się śniło zamiatanie...położyli już nam kostkę na podwórku i teraz przez kilka dni trzeba zamiatać mielony bazalt - co by wlazł pomiędzy kostkę...dziś zaliczyłam z 3h z miotłą