Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Morisek28 wrote:ta a potem co ?! nekrofile będziesz praktykować?
hahaha padłam:D
byłam zobaczyc wdzianka ale nie powalily mnie, znaczy sie dosyc fajne ale lepiej wygladaly na wieszaku:D -
Elloo....jeszcze tylko jeden dzień...jeszcze tylko jeden dzień....
mój pęcherzyk jednak zamienia się w torbiel, która postanowiła napierdzielać masakrycznie...czuję ja się jak w cyklu z CLO...
ech...właśnie podjęliśmy decyzję, że odpuszczamy jakiekolwiek wakacje w tym roku i bierzemy się za remont sypialni...chlip..chlip...co prawda po 3 godzinach przeglądania sypialni i 5 godzinach narad zdecydowaliśmy się w sumie na kupno nowego łóżka i szafek nocnych...mamy nadzieję, że nasza szafa przeżyje "rozbieranie i ubieranie"...
ale w końcu zrobię sobie wymarzoną tapetę - imitacje białej cegły, a na podłodze położę panele, które wyglądają jak stara, wytarta podłoga -
nick nieaktualny
-
Ja tez sie jakoś tak dziwnie czuje straszny nerw od dwoch dni i dzisiaj i wczoraj mialam taki moment ze mnie fest sluz zalal ze sie wyraze i sie zastanawiam czy nie zobaczyc który dzien cyklu
-
Arturowa...współczuje przeprowadzki...ale cieszę się, że trafiłaś na jakąś konkretną babkę
Warto sprawdzić małża...moje kumpela z pracy, która też się stara juz jakis czas...w końcu zaczęła troszkę rozmawiać ze mną o problemie...myślała, że jej tarczyca coś tam komplikuje...a tu się okazało jeszcze że małż ma fatalne wyniki...
ale tego oczywiście Ci nie życzę!!!zobaczysz będą finalnie bliźniaki (jak już kiedyś pisałam - u mojej kumpeli z drastycznym PCOS, która nigdy miała nie miec dzieci - a której ganiają już 5 letnie łobuzy )Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2015, 21:31