Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Kena1983 jeśli masz możliwość dojazdu do Krk to polecam Ci bardzo dobrego lekarza ginekologa. Dr się nazywa Andrzej Wojtyś. Ja dojeżdżam do niego trochę ponad 100km. Przyjeżdżają do niego babki z całej Polski przy czym on nie robi badań. Jest w tym samym budynku możliwość zrobienia badań ale ja jeżdżę na Olszańską do DIAGNOSTYKI. Po pierwszym razie dają kartę rabatową. Robiłam już wiele badań w różnych miejscach ale tam zawsze mam najbardziej wiarygodne wyniki. Więc teraz wolę wydać więcej na paliwo ale przynajmniej wiem że jest wszystko porządnie zrobione.Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
Monikkk, generalnie to wszystkie badania mam już zrobione we Wrocławiu (też dojeżdżam 130km), a do Karkowa mam się udać do kliniki na wizytę kwalifikacyjną - tam, bo do znajomego mojego gina
współpracują razem i możliwa jest stymulacja z monitoringiem we Wrocławiu - a zabiegi w Krakowie.
-
Aha, no w każdym razie gdybyś kiedyś potrzebowała to naprawdę go polecam. Mam nadzieję, że wszystko u Ciebie będzie ok. A masz już jakiegoś bobaska czy starasz się o pierwsze?Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
Ehh, masakra, jak ktoś chce to nie może, a tam gdzie niekoniecznie są warunki w szeroko pojętym znaczeniu to się dosłownie sypią dzieci. Mam nadzieję, że już nie długo będziesz szczęśliwą mamą.Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
-
Ja jeszcze podchodzę do tego dość spokojnie bo wiem że nie mogę się zafiksować. A mamą już się czuję
W sumie dużo się u nas jeszcze w tym roku będzie działo więc bardzo bym chciała zajść ale bez spiny bo to się wiąże z rezygnacją z kilku czekających nas atrakcji więc narazie działamy na zasadzie co będzie to będzie. Mojemu mężowi odpowiada to jak nigdy bo się wreszcie możemy na spokojnie
A po drugie zaczęłam teraz rehabilitacje na kręgosłup i tyle kasy mi to pochłania że muszę jeszcze spiąć pośladki na jakiś czas żeby było na ewentualną ciąże bo to to dopiero wydatki. Na całe szczęście uwielbiam swoją pracę i mi to nie przeszkadza:)Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczynki!
Ważusia - sprawdź glukozę!
No i chyba lekarz miał rację, że już po owulce...więc kolejny miesiąc stracony...zero przytulania ze względu na leki i wymaz...ech...
tak miało być....
ale tego jeszcze nie było moja 11-letnia kotka zaczęła się rano "tłuc'...myślę - hę? a tej co...podnoszę głowę...a ta dorwała patyczek kosmetyczny i szaleje...20 minut mu nie odpuszczała ...strasznie dziwny i specyficzny to kot...zabawek nie lubi,a wręcz się boi - ale rzuć kuleczkę z papieru lub wstążeczkę, albo podejdź do akwarium i zacznij coś grzebać... i kota nie ma... to chyba już forma demencji -
nick nieaktualny
-
na poprawe humoru z rana, dla milosnikow kotow i chyba nie tylko ^^
https://www.facebook.com/video.php?v=706116689422189&set=vb.103216156378915&type=2&theaterarturowa lubi tę wiadomość
-
a narazie nijak hehe wstalam i jade do sosnowca kopnac kolezanke w tylek na szczescie na obrone i wziac od niej moj indeks i ksiazke, potem lece zaplacic mieszkanie i na 13;30 na korepetycje, pakowanie dopiero jak wroce czyli okolo 16;00