Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 09:27
Kena1983, aaagaaatka, Marietta lubią tę wiadomość
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
nick nieaktualnyHaha, Arturowa
zrób tego teściora!
Klaudia, przyjeżdżaj do mnie nad morze z małżemzafunduję Ci taką porcję jodu...że starczy twojemu organizmowi na 3 lata przynajmniej
a więc... "Wsiądź do pociągu, byle jakiego, nie dbaj o bagaż, nie dbaj o bilet"
DobranocWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2015, 23:27
Klaudia N. lubi tę wiadomość
-
Arturowa zrób test, ale raczej się nie nastawiaj na 2 kreski. Czasem tak bywa że jest okres mimo ciąży, a luteiną na pewno sobie nie zaszkodziłaś.
Daj znać co wyszło
Ja jutro będę powtarzać badanie wit.D (bo trochę się obijałam z łykaniem i lekarz kazał znów sprawdzić poziom) i przy okazji zrobię progesteron (tego się boję, że będzie niski i zaś będę musiała brać luteinę).
Zaczęłam od wczoraj Inofem 2x dziennie- nie wiem jak komuś może to smakować
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
Hej!
...ale mi się poprzestawiało...spać do 1 - 2 w nocy nie mogę - a później rano ból - drugi dzień pod rząd budzik mam na 7 a wstaję o 9....wymemłana totalnie...
Aaagaatka - mnie tam Inofem smakuje - ale piję go z wodą gazowaną...
tzn w sumie zostało mi kilka saszetek i nie zamierzam go więcej kupować...nie wiem czy to wina inofemu - ale "pseudoowu" zaczęła być szybciej i pęcherzyki nie pękają....
plan na dziś - zabawa w kurzu i pyle - szlifowanie ścian ....a przy dobrych wiatrach może i gruntowanie....jej jak się cieszę -
Kena nie strasz ;/ Mi ginekolog powiedział że poprawia jakość komórek.
A jeśli owu będzie szybciej to nie mam nic przeciwko.
A po jakim czasie zaczął tak działać?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 09:45
To faktycznie dziwne bo przecież to jest zalecane przy PCOS żeby właśnie były owulacje i nie robiły się torbiele... ;/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 09:52
kurcze Kena,w sumie jestes kolejna osoba co mi mowi zeby olac, czy ktoras jest jeszcze zdania ze powinnam jednak nei wstrzymywac staran (znaczy sie w lipcu wstrzymuje i zastanawiam sie nad sierpniem, taki kompromis:D)
mysle ze w sierpniu owu wypadalaby kolo 20.08 wiec do tej pory tsh powinno byc ok, jeszcze bym to sprawdzila a wizyte moge przesunac na poczatek wrzesnia i jezeli zajde to mi zwiekszy ta dawke, te pare dni moze nic sie nie stanie? -
a jak sie uda to co bede musiala robic? lekarka bedzie na urlopie caly sierpien wiec nie zwiekszy mi dawki od razu chociaz w sumie co ja piernicze. jak owu bedzie kolo 20 (jezeli mi sie tam nic nie poprzesuwa, to i tak o ciazy dowiem sie pod koniec sierpnia i zaraz we wrzesniu lek, ciach