Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ważka, a ja bym stawiała na środek tj. 12:)
Zakocona-cudownieCoraz bliżej do Wielkiego Dnia:)Jest już stres?
Klaudia N, hmmm nie znam się na takich przypadkach, ale wiem jedno, jeśli jesteś w ciąży to najlepiej to powie beta:) może zrób w poniedziałek?
Kamka9319- nie cały czas na tym forum była mowa o staraniach, owu, tem., itp., raczej większość to były różne tematy, a że niektóre dziewczyny zrobiły sobie przerwę i reszta pisze więcej o staraniach niż swoim życiu czy perypetiach-takie życie:) I tak jak Kr0pka napisała, to że ktoś nie odp. na Twoje pytania może ozn, iż nie wie jak na nie odp...
Co do zachodzenia w ciążę, to nie odkryję pewnie Ameryki, jak napiszę , że duży wpływ ma psychika:/ Sama nie lubiłam tego określenia i denerwowało mnie to, jak mówiła psychoterapeutka, mój gin i inni ludzie : wrzuć na luz, nie myśl, zajmij się czym innym, a zobaczysz przyjdzie samo. I rzeczywiście tak się stało! Nie myślałam, nie chciałam, zajęłam się innymi sprawami i zaszłam. Dodam, że wcześniej były stymulacje, monitoringi, nawet wizyta w klinice, a jak odstawiłam wszystko i porzuciłam tę gonitwę o dziecko-zaszłam. -
nick nieaktualnyKlaudia N. wrote:dziewczyny mam hmm nie wiem jak to nazwac, problem? moze ktoras mi cos podpowie. otoz robilam testy owu pare dni temu (nie wiem w sumie po co ) no i 20dc kreska testowa taka dosyc mocna, zastanawialam sie czy lh zostalo po owu ktora byla prawdopodobnie 18dc a test owu pozytwyny byl 17dc. tyle ze na nastepny dzien kreska testowa byla prawie taka sama jak kontrolna, wczoraj mniej wiecej tez a dzisiaj bez watpienia test jest pozytywny.... dzisiaj jest 5dpo. zastanawiam sie czy branie euthyroxu i problemy z tarczyca moga miec wplyw na te testy? w dodatku jak kiedys robilam po owu testy to albo nie bylo drugiej kreski albo byl maksymalny bladzioch...
fotorelacja
21dc
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fa882d3a27d4.jpg
22dc
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ef31a3ecf7a2.jpg
porownanie 3 po wyschnieciu
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c7f7cb06571f.jpg
dzisiaj
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/137a962cdf04.jpg
-
Viki następna wizyta będzie 5.08(środa), doczekać się nie mogę, a z drugie str. bardzo się boję
Zaczynam się coraz częściej martwić
Nie chciałabym, żeby ten piękny sen się skończył ... Wczoraj byłam u miejscowego Gina na Luxmed, po skierowania na badania zlecone przez mojego lekarza prowadzącego(do niego chodzę prywatnie i nie chciałam płacić za badania) i ten lekarz z Luxmed zapisał sobie namiary na mojego mówiąc: jakbym kiedyś miała podobny przypadek to się zgłoszę do Dr.Zborowskiego o radę jak postępować heh. Nie robiłyśmy usg, bo nie chciałam męczyć Maluszka, bo częste usg "podobno" też nie są do końca takie dobre... Zresztą nie chciałam, ufam swojemu i spokojnie zaczekam na wizytę. To i tak dosłownie kilka dni:) Mam nadzieję, że zobaczę już serduszko:)
Czuję się już lepiej. Piersi bolą jak cholera, ciągnie mnie w pachwinach i wieczorami boli trochę w krzyżu, a tak to nie chce mi się za bardzo jeść i męczą mnie cały dzień mdłości, ale nie wymiotuję
Dzisiaj mój mąż ma wolne, więc zamierzamy spędzić cały dzień razem. Pogoda się rozkręca, więc może uda się spędzić czas na świeżym powietrzu:)Ajka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnynie wiem. ja test pierwszy raz zrobiłam owulacyjny według instrukcji, kupiłam też kilka pojemników wyjałowionych na mocz i tam siusiu robię póżniej właśnie tam daje test. i na instrukcji jest napisane że nie rano bo fałszywie dodatni może być. z drugiej strony edług testów dopiero przed owu jesteś
-
Karmelek, zero stresu
Nie mogę się doczekać tego dnia. Mały leży nadal główkowo, więc mam nadzieję, że już tak zostanie. Ciążę przechodzę w kratkę, gorsze dni mieszają się z lepszymi, skoki humorów to katorga
Chciałabym już październik
!
Klaudia, ja też rano nie robiłam testów owu, bo ulotka tak mówiła. Ale ja się zbytnio dużo ich nie narobiłam (3)Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2015, 10:25
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ja sie nie znam zbyt dobrze, ale gdzieś czytałam, że zdarzają się czasem 2 owulacje w cyklu, moze o to chodzi?Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
nick nieaktualny
-
ważka wrote:Agatka program zaznaczył na 13 ale mnie się wydaje ze 11 ale nie jestem pewna
pewna. Nie ogarniam tego.
Ważka mi program wyznaczył na poniedziałek, gdzie w czwartek byłam u gina i było już po, więc wiesz...
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
nick nieaktualny
-
zakocona wrote:Karmelek, zero stresu
Nie mogę się doczekać tego dnia. Mały leży nadal główkowo, więc mam nadzieję, że już tak zostanie. Ciążę przechodzę w kratkę, gorsze dni mieszają się z lepszymi, skoki humorów to katorga
Chciałabym już październik
!
Klaudia, ja też rano nie robiłam testów owu, bo ulotka tak mówiła. Ale ja się zbytnio dużo ich nie narobiłam (3)
To dobrze, że się nie stresujesz:) Wyobrażam sobie jak bardzo nie możesz się doczekaćJa dopiero jestem na starcie, a chciałabym już metę
Październik tuż, tuż. Pewnie szybko zleci do porodu. Będę trzymać mocno kciuki za spokojny poród i dużo zdrówka dla Was:)
Masz gotową wyprawkę? -
kamka9319 wrote:Monikk tak, ale w odestępie pary godzin nie dni
Dobrze wiedzieć. I znów jestem mądrzejsza:)Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
nick nieaktualny
-
Karmelek, większość już mamy
Brakuje jakichś pierdół typu koszule do karmienia i kosmetyków + pampersów. Powiem ci, że im bliżej, tym bardziej się wlecze. Do końca sierpnia będę pracować, więc jakoś te dni zlecą, ale we wrześniu, to ja nie wiem, co ze sobą zrobię
Jeszcze szkoła rodzenia nas czeka, wizyta kwalifikująca do DN i wykupienie położnej.
-
nick nieaktualny
-
kamka9319 wrote:Karmelek, bez przesady, tylko dwie z was mnie przywitały. reszta totalnie zlała.
W takim bądź razie, gorąco Cię witam:) I owocnego starania w naszych skromnych progach;)
Dodam, że na innym wątku , z tymi samymi użytkowniczkami, które są tutaj, również troszkę trwało zanim na dobre wsiąknęłam w towarzystwo. Nie zawsze były odp na moje pytania czy wpisy, ale grzecznie czytałam, pisała, aż potem zostałam jedną z Nich, Nas, Was:) Ale nigdy się nie skarżyłam, bo po co , na co. Czas jak zwykle pokazał co innego:) Zostałam przyjęta i przeszłam z dziewczynami na kolejny temat. Dlatego głowa do góry;) -
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:
ten ostatni jest wlasnie od Ciebiewiec jest jakis trop
ciri22 wrote:poranny mozccz moze byc ale nie pierwszy on daje falszywie dodatni wynik
a to w sumie nie poranny mocz bo chodze siku o 6;00
dziekuje za reszte odpowiedzi, moze faktycznie czeka mnie druga owulacja aczkolwiek bardziej wierze temperaturze niz testom jezeli idzie o owu
zobaczymy co to znaczylo u mnie za pare dni, dam znac w srode czwartek chyba dopiero bo bede u babci bez neta:)