Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyhaha, a moja babcia internet ma lepiej obcykany niż ja. ona w ogóle w wirtualnym świecie żyje. Co prawda nie ma Fb ale nk ma. jakieś spacery online po Lwowie robi
a jeszcze rok temu nie wiedziała jak kompa włączyć. Druga z kolei nie wiem nawet jak płytę w dvd włączyć
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
zakocona wrote:Karmelek, większość już mamy
Brakuje jakichś pierdół typu koszule do karmienia i kosmetyków + pampersów. Powiem ci, że im bliżej, tym bardziej się wlecze. Do końca sierpnia będę pracować, więc jakoś te dni zlecą, ale we wrześniu, to ja nie wiem, co ze sobą zrobię
Jeszcze szkoła rodzenia nas czeka, wizyta kwalifikująca do DN i wykupienie położnej.
Bynajmniej u mnie tak jest w okolicznym szpitalu:)
zakocona lubi tę wiadomość
-
kamka9319 wrote:ale ja sie nie skarżę po prostu piszę że początkującym nie jest łatwo . dziekuje.
kamka9319 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A co do tematu Twoich pociech i ich zachowania przy tacie, to też już słyszałam o takich akcjach. Mam znajomych, którzy maja bliźniaki, dziewczynka i chłopiec z zespołem Downa. Ich mama cały czas mówi, że są niegrzeczne, że się nie słuchają, a tata na odwrót, że są aniołkami i on nie narzeka. Aleeeee... tato jest z nimi chwile, godzinę, parę godzin, a mama cały czas, 24h/dobę! I chyba wie lepiej jak dzieci się zachowują. Wyobrażam sobie jak musisz być poirytowana:/
-
nick nieaktualnyobie mają angine, biorą antybiotyk w zawiesinie, byłam sama to na głowie stanełam żeby połknęły go ,to pluły nim piszczały, płakały rzucały się na ziemie-ogólnie bunt . a Teraz same do taty idą otwierają dzioby i chcą "tybiotik bo źdlowe ciom byc" nosssszzz kurna!
Jedna Spi w pampersie bo jak łóżko zmoczy to cały drugi dzien się wstydzi a teraz?!! same biorą nocniki przed snem siadają same i robią siusiu i przekrzykują się "tatuć pać,si jobimy" grrrrr a ten do mnie że przesadzamjuż mu powiedziałam że nagram je jak są ze mną
-
nick nieaktualny
-
Haha, Kamka może to jest dobry pomysł
często tak jest i facet zawsze będzie uważał, tak jak napisałaś: że jak to, przecież takie grzeczne są, przesadzasz
-
kamka9319 wrote:obie mają angine, biorą antybiotyk w zawiesinie, byłam sama to na głowie stanełam żeby połknęły go ,to pluły nim piszczały, płakały rzucały się na ziemie-ogólnie bunt . a Teraz same do taty idą otwierają dzioby i chcą "tybiotik bo źdlowe ciom byc" nosssszzz kurna!
Jedna Spi w pampersie bo jak łóżko zmoczy to cały drugi dzien się wstydzi a teraz?!! same biorą nocniki przed snem siadają same i robią siusiu i przekrzykują się "tatuć pać,si jobimy" grrrrr a ten do mnie że przesadzamjuż mu powiedziałam że nagram je jak są ze mną
Może rzeczywiście nagraj parę akcji;)