Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCześć. To prawda nowym tu ciężko,ile razy pytałam o cos a zero najmniejszego odzewu? Nic dziwnego ze tak cicho.
a co do staraczek które z przyczyn losowych nie mogą juz się starać co tu się dziwić ze nie maja o czym tu pisać. Postawmy sie na ich miejscu. Nas by tez bolało pytanie o rady,o śluz i szukanie pierwszych objawów. Tez bym zrezygnowała z tego portalu. -
Fufka, jak dobrze, że się odzywasz! Cały czas o tobie myślę. Trzymajcie się tam :*
madlenka, po dwóch miesiącach bycia razem zaciążyli??
kropka, kiedy testujesz?
ważka, chyba 13, ale kurcze nie wiem
Nasze dziecię wczoraj 30t1d na USG III trymestru ważyło 1490g -
Kena ale Wy macie pecha teraz
Ważka chyba tak jak Owu wyznaczyło ale sama nie wiemJa prowadzę w 2 miejscach i np w tych miesiącu ovuview wyznaczyło mi 2 dni później niż OF..
Madlenka u mojego brata przecież taka samo, też z 2-3 miesiące chyba ze sobą byli, no moooooże ze 4 jak A. zaszła.. Już chyba 6 czy 7 miesiąc..
Zakocona, jeśli już to w niedzielę. Ale jak nie spadnie temp. inaczej nie widzę sensu. taki wykres jak dziś już mi się chyba ze 2-3 razy zdarzył, że 10dpo jeszcze miałam wysoką temp. I od 11dpo zaczynała spadać więc póki co się nie nakręcam. Nie czuję się jakoś inaczej.
A co do udzielania się to czasem Kamka jak się nie umie udzielić odpowiedzi na pytanie to się nie pisze. Po prostu. A czasem po prostu ktoś potem napisze coś innego na czym się reszta skupi. Niektóre znikają bo chcą wyluzować, odpocząć itp. (mnie samej niedawno przez miesiąc nie było bo miałam już dość) i dlatego cicho..
Jezu muszę się dziś w końcu ogarnąć, zrobić swoją robotę i zabrać za magisterkęw domu nie mam nawet chęci
-
Ważka z tą owulacją różnie może być - ja np w 17dc miałam niską temperaturą jeszcze a byłam już po owulacji (usg), do tego lekarzowi wydawało się, że widzi ciałko żółte, które przecież 1-2 dni po owulacji jest dopiero widocznie na usg. Także można się zdziwić
Ja spisałam cykl na straty w tamtym momencie, bo od razu bezowulacyjny sobie wkręcałam a tu proszę
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
Kamka, ale w końcu się udało i to jest najważniejsze. Przyznam szczerze, że ja z moim mężem też "wpadłam" w pierwsza ciążę. Generalnie to ja w ogóle z nikim nie wspolzylam i chciałam doczekać do ślubu. Oczywiście nie było to takie proste ani dla mnie a tym bardziej dla M. I tak o to w czerwcu był pierwszy raz a w lipcu już zaszlam w ciążę dodam ze w tym czasie widzieliśmy się tylko w weekendy. Miałam dostać @ w dniu ślubu i nie przyszła. Na początku myślałam że to ze stresu a tu okazali się ze ciążą. Ale to chyba dowód na to że psychika ma duży wpływ na sukces. W każdym razie, między innymi dzięki Tobie kamka to forum nie jest przygnębiające tylko dające nadzieję.Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
nick nieaktualnyja też wpadłam, i to bardzo szybko, z ojcem Kosmy byłam bardzo bardzo krótko, później 3 miesiące po porodzie odszedł bo lużniejsza na dole się zrobiłam i że był przy porodzie więc jak to określił "niektórych spraw nie przeskoczy" przerosło go to i znalazł sobie inną. o drugie starałam się rok i nic więc po roku poszłam do kliniki napro i mam dwie córy ze stymulacji
-
dziewczyny mam hmm nie wiem jak to nazwac, problem? moze ktoras mi cos podpowie. otoz robilam testy owu pare dni temu (nie wiem w sumie po co ) no i 20dc kreska testowa taka dosyc mocna, zastanawialam sie czy lh zostalo po owu ktora byla prawdopodobnie 18dc a test owu pozytwyny byl 17dc. tyle ze na nastepny dzien kreska testowa byla prawie taka sama jak kontrolna, wczoraj mniej wiecej tez a dzisiaj bez watpienia test jest pozytywny.... dzisiaj jest 5dpo. zastanawiam sie czy branie euthyroxu i problemy z tarczyca moga miec wplyw na te testy? w dodatku jak kiedys robilam po owu testy to albo nie bylo drugiej kreski albo byl maksymalny bladzioch...
fotorelacja
21dc
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fa882d3a27d4.jpg
22dc
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ef31a3ecf7a2.jpg
porownanie 3 po wyschnieciu
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c7f7cb06571f.jpg
dzisiaj
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/137a962cdf04.jpg -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no raczej nie bo mam wyznaczona juz przez program i widac roznice temperatur, jezeli owu by nie bylo temperatury nie bylyby wyzsze z tego co wiem?
-
nick nieaktualny
-
wiesz kamka, tu nie ma zadnej radosci, bo ja juz tutaj tyle historii widzialam ze bylabym glupia jakbym sie cieszyla;) wezme to pod uwage aczkolwiek przed owu tez tak robilam i zgadza mi sie z wykresem temperaturowym
-
z reszta tak jak dzisiejszy test robilam o 9;15 to te 45 min roznicy to chyba nie jakas tragedia;)
nie nastawiam sie na ciaze, bo wiem ze moge dostac strzal w pysk, bnardziej mi chodzi o to czy leki maja wplyw na wyniki testow owuWiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2015, 10:13