Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Fufka30 wrote:Tak fizycznie wszystko ok była u mnie w poniedziałek położna zbadala mnie i wszystko było ok . W przyszłym tygodniu muszę iść badania krwi zrobić i za ok 4 tyg. do ginekologa. Mąż mnie namawia na zmianę lekarza jak znów będziemy w ciąży
To przynajmniej tyle dobrze...
A z tą zmianą lekarza to sama nie wiem, Twój lekarz już wie co się teraz działo...
chyba że wiecie, że coś konkretnie przeoczył albo w czymś nawalił... wtedy oczywiście zmieniajcie
Zawsze możesz też do 2 chodzić i porównywać opinie2020
2023 -
Fufcia, Kochana:* Tulę mocno!
Dobrze, że do nas zajrzałaśDziękujemy.
Fufcia, jeśli byś chciała to polecam również rozmowę z psychologiem lub psychoterapeutą. Wiem, że może to zabrzmieć dziwnie, ale mi terapia bardzo dużo pomogła. Myślałam, że nad wszystkim panuję, ale wcale tak nie było, aż przyszedł pewien dzień i pękałam, byłam na skraju załamania, a nawet depresji. Na szczęście mąż mnie namówił i dzięki temu udało mi się powrócić do "żywych". Inaczej bym oszalała, dosłownie... -
nick nieaktualny
-
Fufcik! :*
ze stratą chyba nie da się w pełni pogodzić.. nawet nie chcę sobie wyobrażać jaki to ból, wiem jak cierpiała moja eks bratowa
<tulę>
A co do mnie to jak już to moooże w niedzielę jak utrzyma się temp. w co wątpię -
Kropka
A ja od jutra... nie mierze temp... jadę w góry... zatestuję pewnie jak wrócę w środę, albo i nie zatestuję tylko odstawie dupka i poczekam co będzie...
Też Ci radzę odstawić termometr... jesteś juz po owu, wiesz że z tobą jest ok, wiec po co mierzyć...Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2015, 20:22
2020
2023 -
Ajka ja mierzę, bo wtedy mnie nigdy ta @ nie zaskoczy, wiem kiedy jej się spodziewać
-
Hej!
Ja tylko na moment zameldować ciąg dalszy pecha:
1. w aucie padła pompa za jakieś 2500zł...
2. złamał mi się ząb....lewa jedynka....
Tak więc same finansowe przyjemności przede mną....pominę fakt, że brakuje mi żyrandola, lampek nocnych, kinkietu nad biurko, półek ściennych, firanki i rolet do sypialni....
P.S.
Kr0pka...Twój wykres mi się podoba
-
Łoł dziewuszki, ale nadrobiłyscie dzisiaj.
Fufka miło Cię widzieć. Podziwiam Cię, że juz z nami jesteś i myslisz o następnej ciąży. Jesteś bardzo dzielna:)
Klaudia N. masz rację co do udzielania się. Stara ekipa się wykruszyła, a nowej się ciężko zaklimatyzować. Sama wiem po sobie. Jakoś inaczej było te 1,5 roku i kilkaset stron temu(chyba nawet na innym temacie którego już nie ma) a teraz jak wróciłam to właściwie nikogo nie kojarzę, nie znam historii/sytuacji i ciężko się wypowiedzieć na jakiś temat.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2015, 22:31
Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
Ja piernicze, Kena, wspolczuje! Co za cholerstwo za Wami chodzi?! Trza Wam szamana, żeby odgonił tego pecha;) Albo lepiej poproszę w dzisiejszej modlitwie o łaskę dla Was:)
Oczywiście Fufcia za Ciebie też się pomodlę i za Twojego Maluszka. Jestem z Tobą cały czas myślami!
Kr0pka 3mam kciuki, bardzo mocno:)
Brakuje tu Moriska:(
A co z Ważunią? Kochana, jesteś?
Ana, za Ciebie również 3mam kciuki. Modlę się o pomyślne zakończenie badań.
Aaa i drogie przyszłe Panny Młode, już niedługo Wasz wielki dzień, samych pozytywnych chwil przed i cudownych dni po:) No stres;) Wszystko będzie idealnie:)
Ajka, udanego pobytu w górach, obyście wrócili już we 3:)
Agatka, Ty też odpoczywaj nad morzem, wdychaj dużo jodu-na zdrówko dla Fasolki:*
Reszcie życzę pogodnych dni:*
Dobranoc:*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej! Po krótce co tam u mnie. Remont ciągnie się w nieskończoność. Brat u nas mieszka więc serduszek jak na lekarstwo. Temp nie sprawdzam bo raz na 7 zmiana a raz na 10. Dziś dosłownie zalewa mnie wodnisty śluz, 10 dzień cyklu więc może coś podziałamy bo brat wyjeżdża na weekend bo jego dziewczyna z która jest jakoś dwa miesiące jest w ciąży. Także będę ciocią. To by było na tyle...
-
Karmelek jak tam? Kiedy następna wizyta? Może już będzie serduszkowa?
Ja widziałam serduszko w 5w4d. Serduszko było wtedy większe od niej:)
A 2 tygodnie później to już był ponad centymetrowy bobas.
Fufka to w takim razie czekamy na ciebie! Po poronieniu można szybko zajść w następną ciążę.
Wiesz już jaka była przyczyna?