Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Arturowa, no właśnie, tak jak napisałam - żylaki. One spore zmieniają, niech leci do urologa, jak będą to zabieg i zobaczycz, że się poprawi. U nas niestety nie to jest przyczyną. Też prawie wszystkie mają wady dłówki, szprycuje go i walczymy póki co. Liczę na to, że wynik się jeszcze zmieni
-
Tak, na początek urolog. Mój miał spoory przegląd, "macanko", dokładne usg.
-
A jak w ogóle reszta parametrów?
Ps. Ja dopiero od niedawna w tym "temacie" ale z tego co mi się wydaje to jakieś bakterie też mogą na to wpływać więc warto iść do lekarza i się poradzić. Nawet do kliniki bo Wam doradzą - nam w Invimedzie teraz kazali zrobić właśnie wszystkie chlamydie, kiły i wszelkie inne dziadostwaaaagaaatka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny mają rację. To nie są dobre wieści i czeka was długa droga, ale nadal nic nie wykluczają i nie potwierdzają. Więc w każdym cyklu i tak może się znaleźć ten jedne szczęściarz a wy w tym czasie leczcie faceta.
Przynajmniej znasz przyczynę waszych niepowodzeń i tylko go podleczyć i już
Nie ma załamki, tylko szczęście bo zaraz go wyleczycie, podrasujecie plemniczki i będzie piękny bobas.
Cierpliwości i będzie dobrze. -
Patrzcie jak to czasem jest... pary się starają i starają, kobiety prowadzą wykresy, latają po lekarzach a finalnie okazuje się że problem był u faceta... dziewczyny dobrze że chociaż teraz znacie wroga - wtedy wiadomo z czym walczyć. Kr0pka ja wierzę w Twój obecny cykl;) Arturowa jestem pewna że Wam też się w końcu uda. A jak wiecie mam zdolności paranormalne
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
No dla faceta to jest chyba 2x ciężej przeżyć że coś z nim jest nie tak niż kobiecie. No ale nie ma wyjścia musi się pozbierać i walczyć.
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
O kurcze arturowa, trzymam kciuki za szybkie wyleczenie. Tak jak dziewczyny mówią poznanie przyczyny to połowa sukcesu. Niech łyka jakies suplementy, tylko nie takie byle co za 20 złotych. Jeśli masz mozliwość poszukaj jaknajczystszej astaksantyny i bardzo dobrych Omega3. Z racji tego że u nas firma wprowadziła suplementy zaczęłam się tym bardzo mocno interesować. Słyszałam wiele historii jak nasze suplementy zdziałały cuda, ale to zasługa głównie astaksantyny. Ostatnio właśnie facet się wypowiadał że po 3 miesiącach stosowania WellnesPack'ów żona zaszła w długo oczekiwaną ciąże. Jak zrobili badania to okazało się że zwiększyła się ruchliwość plemników u niego co było utrudnieniem w poczeciu. Nie wiem na ile ma sie to do Waszej sytuacji bo niestety na meskich sprawach zupełnie się nie znam ale przekazuje Ci to co wiem.Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
Właśnie wróciłam...padnięta jestem...
Arturowa, o cholera jasna! Ale przynajmniej ostatecznie wiesz w czym problem i możecie działać... Nie znam się na męskich sprawach, wiec sama się nie wypowiem, ale sa tu mądrzejsze ich słuchaj i ani mi się waż poddawać, tylko zagon męża do lekarza...
2020
2023 -
Arturowa, ja bym uderzała do androloga, który specjalizuje się w leczeniu niepłodności, bezpłodności . Rozmawiałam właśnie na FB ze znajomą, ktorej mąż miał pobierane plemniki z najądrza czy coś takiego, bo w ogóle nie miał plemników, od dziecka bezpłodny!! Mają dziecko z in vitro! Teraz szykują się na kolejne zapłodnienie:) Ona specjalnie jeździła do Gdańska do Dr. Andrzeja Rogozy. Podobno większość problemów męskich można wyleczyć farmakologicznie! Nie pamiętam gdzie mieszkasz, ale jeśli Wam zależy to walczcie i działajcie jak najszybciej.
Trzymam kciuki i powodzenia:) -
nick nieaktualny
-
U mnie tak jak się spodziewałam.. kolejny spadek, co już jest oczywiste czym się skończy no ale zrobiłam test i wynik też oczywisty, ten sam co zawsze..
Siedzę i gapię się na ten wykres jakby to cokolwiek miało zmienić.. czas dopić kawkę zboźową i iść z psem na spacer.. dobrze, że mam jego przynajmniejWiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2015, 07:31
-
nick nieaktualnyArturowa,dziewczyny maja racje podrasujesz nasienie męża. A nad adopcja nie myślicie?
nie wiem z jakiego powodu in vitro odpada u was,ale rozumiem. Mnie osobiście przeraza mrożenie zarodków. Jestem temu przeciwna ogromnie. Tylko to budzi moja obawę. Jeśli chodzi o in vitro na cyklu naturalnym to ok.
zresztą powiem wam ze ja nawet stymulować sie nie chcialam. Zależało mi na tym żeby bylo naturalnie jak najbardziej. O inseminacji tez nie myślałam bo przecież to za czyjąś pomocą. A ja chcialm tak z miłości. Jednak życie zweryfikowało trochę moje "chcenia" i plany. Wyszlo jak wyszlo.
to czy faceci ciężej przechodza to nie wiem,klociłabym sie. Moja sis ma endometrioze, jeździła do Niemiec i Wenezueli do tej kliniki leczenia endometriozy miała stomie tymczasowa( woreczek przyklejony do brzucha gdzie oddawała stolce ) bo endometeioza zajęła jej wszystko. Ciągle jest na hormonach,przytyła przez te lata ponad 40 kg co nie rusza ją. Bo jak powiedziała zniesie wszystko,ale świadomość ze nie może mieć dziecka boli najbardziej. Kobieta ma strasznie silny instynkt macierzyński,którego faceci nie maja tak wyostrzonego. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoj syn jest z charakterem moim. Mówiłam mu o tym ze wczoraj byl ważny dzien dla polski i mowie mu co to znaczy godzina W i pokazałam filmik na yt. Ja zawsze ryczę jak go ogladam, i Kosma tez płakał. 5,5 letnie dziecko! Ja jeszcze bardziej w ryk
i tak płakalismy obydwoje.