X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
Odpowiedz

Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D

Oceń ten wątek:
  • kr0pka Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My wczoraj specjalnie naokoło jechaliśmy, żeby o 17 nie być w domu tylko na mieście, co prawda byliśmy w miejscu gdzie nie było tyle ludzi co w centrum ale i tak uwielbiam ten widok, to jak miasto zamiera, zawsze mi się ryczeć chce.. chociaż zawsze znajdą się prostacy, któdzy nie potrafą tego uszanować..

d874fac5db08f084853b42a97d56b0c3.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • madlenka Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja oglądałam w ptk film, te prawdziwe nagrania z powstania. Czasami straszny widok.

qdkk2n0ao2txirxa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się interesuje historia wojenną wiec wszelkie filmy,artykuły,wywiady pochłaniam.

• Ajka Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej jestem dziś juz z powrotem... moje biedne nogi... A w ogóle to zboczyliśmy ze szlaku... i koniec końców 6.5 km asfaltem do domu (i do tego pod górę) zamiast w dół... Oh well...

Tak a propos powstania... To tu gdzie jestem tez byla wczoraj syrena, a ja głupia myślałam, ze to tylko w wawie i okolicach...

Mój dziadek byl powstańcem, a tata przeżył powstanie.

Tata nawet cos tam pamięta, jak w czasie przerwy w ostrzale poleciał po marchewki na pola mokotowskie

2020 :)
    2023 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ajka to kondolencja się wyrobi ;) same plusy:)
    w calej Polsce wyja syreny :D nie tylko w Wawie :D

• Kena1983 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny :)
    Skończyłam książkę, więc fajnie, że zafundowałyście mi dodatkową lekturę - ale czytałam historie ze łzami w oczach...więc nie tak do końca dobrze...
    Kr0puś, wiem, marne pocieszenie, ale też nie miałam lekkiego dzieciństwa (dorastania) - tylko u nas głownie rozchodziło się o kasę, której ciągle brakowało..do tego dochodził alkoholizm ojca...dużo można by pisać...ale nieważne - teraz jest jak jest i mam nadzieję, że będzie jeszcze lepiej...
    Arturowa, qrde, zatkało mnie....ale spokojnie - wierzę, że coś się da zrobić z żołnierzami Twojego męża - 3 miesiące jakiejś dobrej kuracji i z pewnością będzie lepiej.
    My wczoraj po jakiś hmm...10 latach spontanicznie zebraliśmy się w starym gronie imprezowiczów u mnie na grillu. Dawno już tak dobrze mi nie było...choć tematy dominujące były dołujące to cieszę się, że po tak długim czasie w końcu mogłam posiedzieć i pogadać z kuzynostwem, z którym praktycznie dorastałam, a drogi nam się rozeszły przez jeden ślub w rodzinie....kobieta, która jak to wczoraj nazwałam - zabrała mi kuzyna - odwaliła taki numer, że dla mnie jest w tym momencie zerem...po 10 latach małżeństwa stwierdziła, że chce do wielkiego miasta....bo na wsi się dusi i takie tam pierdoły...no i wyjechała do stolicy....karierę taką robi, że hoho....(na kasie w hipermarkecie) - ale to nie jest najważniejsze - zostawiła mojemu kuzynowi dziecko....w sumie to cała rodzina się cieszy ,że mały został tu....ale sam fakt - QRWA MAĆ - nie potrafię zrozumieć jak matka może zostawić dziecko bo będzie jej przeszkadzało w nowym życiu... w głowie mi się nie mieści...do tego ma zasądzone alimenty a od rozwodu (4 miesiące) nie dała małemu ani złotówki....Normalnie podziwiam kuzyna, że to wszystko przyjmuje z takim spokojem i w sumie to stwierdził, że jest teraz szczęśliwy...

• Kena1983 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    picgifs-34-f78123f3afeeaf367576bddcf1dcee52f4b116f0.gif
    picgifs-34-faa0efc51af275dbe3c3240451a87023d9341c8a.gif

Monikkk, kr0pka, aaagaaatka, Karmelek211, AnaAna lubią tę wiadomość

• Ajka Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurczę pamiętałam, pamiętałam no i ostatecznie wczoraj zapomniałam...

Dominika podpisuje się pod życzeniami Keny...

i oby noc poślubna była owocna...

• Kena1983 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ajka, to tak jak ja...wczoraj od rana pamiętałam... w południe usiadłam do peceta, żeby napisać...zadzwonił telefon...no i później wiedziałam, że co mam zrobić, ale nie pamiętałm co ;)

• kr0pka Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kena, u nas też kasy coągle brakowało i Ojciec miał "epizod" (bo trochę to trwało ale nie był to stały problem) z alko. No cóż..

Ta Twoja kuzynka - masakra.. nawet więcej nie będę komentować..
    Napisz gdzie na kasie siedzi, wpadnę jej pogratulować....

Domi - jak Ajka napisała - owocnej nocy poślubnej :)

Zieew.. nie ma to jak się obudzić.. i pora wracać spać, a co mi tam., byle do czwartku.. byle do czwartku.. co prawda urlop zleci jak z bicza trzasł ale dobre i to

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2015, 23:27

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 23:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niech siedzi na kasie,zadna praca nie hańbi. Nie wiem czemu tak o tej pracy na kasie wszędzie wszystkie z pogarda piszą. Jakby byla dyrektorem banku to zmienilo by to cos ?

• kr0pka Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 23:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jajej nie chce gratulować "kariery" ( i tam nie wisi kto gdzie pracuje - jak napisałaś: żadna praca nie hańbi) ale głupoty i tego co zrobiła

• Kena1983 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 23:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamka, może źle to zabrzmiało-nie mam absolutnie nictdo pracy na kasie a generalnie chodzi o to,że do Wawy pojechała robić jak to nazwała karierę ...

• Kena1983 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 23:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pominę fakt, że tutaj miała fajną pracę...męża,dziecko...ech nieważne

• Ajka Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie u mnie w dalszej rodzinie też była tego typu historia, smutno patrzeć jak dzieci dorastają bez matki... ale się zdarza... (tam chodziło standardowo o innego faceta)

Trochę sobie nie wyobrażam, żeby tak poprostu zniknąć wyjechać, bez swojego dziecka... no ale są kobiety które, tak robią, czasem się zastanawiam, co później czują, czy żałują...

No cóż...

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez sobie tego nie wyobrażam. Mimo ze jak cała trójka wariuje to mam ochote wyjść i trzasnąć drzwiami nie zrobie tego

• niecierpliwa-dominika Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochane dziekuje wam!

ale w tym cyklu przegapilismy owu i musimy czekac na kolejny cykl:(

• kr0pka Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.tvn24.pl/ostrow-wielkopolski-noworodek-znaleziony-na-chodniku,565473,s.html echhhhh...

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dominika, gratulacje,wspaniałości na nowe drodze życia !

Karmelku jak tam Twoje przeciwciała na choroby zakaźne?

• arturowa Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 09:34

5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.

Starania od czerwca 2014.
‹‹ 545 546 547 548 549 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ