Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Kumam kumam że chodzi Ci o klubowiczów, z ramienia firmy to już tam jest taka kaszana że szkoda gadać tyle wykształconych wyszkolonych ludzi powywalali że się grzebia w kupie teraz. Generalnie znam sprawę z dwóch stron moja przyjaciółka jest na bardzo wysokim stanowisku w avonie i wiem jaka jest tam rotacja. Moja teściowa jest w Ori bo kocha ta firmę i pracuje tam na różnych stanowiskach od 20 lat
ja uważam że w avonie jest lepsze podejście do nowych konsultantów i dają kasę zarobić łatwiej i więcej ale to dluuugi temat i ciężko pogadać o tym na Forum
-
Ojjj czuję że dasz dyrce popalić. Widzę kolejna pedagożka w gronie oczekujących:)Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
No pewnie Nymeria, w sumie każdy ma swoje zdanie na ten temat. Ja myślę że każdy musi znaleźć cos dla siebie, jakiś pomysł na siebie, na życie i wtedy bedzie szczęsliwy. Nie ważne czy to Avon, Oriflame czy przedszkole:)Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
Jeszcze nic powiedziec nie moge bo wzywa mnie na dywanik zawsze i mowi ze nie zyczy sobie bym tak sie do niej odzywala przy innych albo pierdolnie ze nie potrafie oddzielic pracy od spraw prywatnych. Tak jest jak sie pracuje z kolezanka, juz te stosunki sa dawno inne i nie bedzie jak kiedys. Co mi zostalo. Przemilcze. WNW. Ostatni rok bo to 0 a potem spier... bo 1.5 godz bede jezdzic z nowego mieszkania. Wiec poszukam czegos blizej, teraz szkoda mi dzieciakow zostawic. Ale na zlosc jej akurat teraz mogloby sie udac. Niech sie martwi.
-
Kena, sama nawrzucaj lekarzowi, niech się lepiej ogarnie, bo jak on tak pozostałym kobietom "pomaga" to ja dziękuję i współczuję!!! 3 mam kciuki! Daj znać po!
Madlenka- a daj popalić dyrze;) I powiedz jej niedługo, że w ciąży jesteś
Uciekam spać, bo trochę jestem zmęczona, te upały mnie dobijają !
Kolorowych -
Ja tez już idę, bo od kilku dni cierpię na bezsenność, więc jeszcze mnie zejdzie a jutro musze kurna wcześniej wstać i wyjechać bo TDP jedzie na całej trasie jaką muszę pokonać więc pewnie dużo wcześniej zablokują ruch i będą mega korki.
Dobrej nocy dziewczyny!Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
-
Dobra, dopiero mam chwilę, żeby spokojnie napisać..
Karmelek cieszę się, że wszystko ok, trzymam kciuki za dalsze pozytywy tylko i wyłącznie
Co do depilatora kiedyś sama sobie kupiłam.. niestety nie wspominam najlepiej choć przyzwyczaiłam się ogólnie. Teraz w sumie są jakieś wypasione, może kiedyś zrobię jeszcze jedno podejście
Co do Avonu czy Oriflame to jakoś nawet nie wyobrażałam sobie, że tam można coś sensownego zarobić
Wizytę u Babci K przeżyliśmy, pytań o prawnuki nie było, alleluja. Jak zwykle oczywiście było wpychanie żarcia (dobrze, że przez cały dzień baaardzo skromnie jadła) i oczywiście nie ma to jak dopiero co wsadzić łyżkę do buzi i nie zdążyć przełknąc a już być pytanym czy dobre i smakuje..Monikkk lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień Dobry. Trzymam kciuki za Wasze USG:)
Zakocona, Ty już bliżej niż dalej....31 tydzieńA co do opisu to powiem Ci, że dziecku znacznie szybciej rosną paznokcie. Moja Nusia już miała takie malusie paznokietki, a urodziła się w 25tc:)
Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
-
dziewczyny trzymam kciuki!
Ja dziś ostatni dzień i urlop, alllelllluuuuuja!swoją drogą jak ja się cieszę, że u nas w firmie dodatkowo 14 sierpnia to zawsze święto i wolne, za 15 przyznali nam 17 wolny więc niby 5 dni z puli a łącznie 11 dni
))
zakocona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
O kropka, to macie dobre szefostwo. Dziewczyny pomóżcie mi bo ja nic nie rozumiem. Jak wiecie temperatury nie mierzyłam przez cały cykl, ale teraz pod koniec chciałam pomierzyć, żeby mnie @ nie zaskoczyła. 36dc, a temperatura 3-ci dzień rośnie. Zawsze pod koniec miałam takie wahania, ale jednak z tendencją w dół. Testy nic nie pokazują, brzuch boli, cycki wczoraj i dziś przechodzą same siebie i jak wyjde z łóżka to nie mogę wystać tak mi się kręci w głowie i na heftki zbiera. Może to oznaka jakiejś tarczycy czy co? Nigdy nie robiłam w tym kierunku badań. Może macie podobne doświadczenia?Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
-
nick nieaktualny