X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
Odpowiedz

Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D

Oceń ten wątek:
  • Kena1983 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gretka, jutro gin...małż chciał ze mną jechać...ale jak jest bardzo spokojnym człowiekiem - tak boję się, że nie byłby miły dla pana doktora...;)

• Nymeria Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kena toyota jest spoko ale też nie tania w utrzymaniu

201511211678.png
  • Monikkk Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już jakiś czas temu pozmieniały się progi procentowe. Dołożyli nowe, dołożyli kasy, ogólnie na +. Do 24% meneger, a jak urzymasz 7 katalogów do dyrektor i tu pierwsza premia w dolarach, ogólnie juz wcześniej są ale mniejsze i można normalnie na konto dostać, ale na te dyrektorskie to już trzeba mieć działalność. (Dyrektorskich tytułów też dorobili.) Ja w sumie chce miec działalnosć, bo prowadze biuro regionalne i generalnie dużo bym sobie mogła odliczać, ale po chłodnej kalkulacji stwierdzam, że jeszcze za mało do odliczenia a za dużo do płacenia:)
    A jaką funkcję pełniałaś? byłaś jakimś regionalnym?

Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016 <3
    ~~~~~~
    Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
    Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
    Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
  • gretka Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kena1983 wrote:
    Gretka, jutro gin...małż chciał ze mną jechać...ale jak jest bardzo spokojnym człowiekiem - tak boję się, że nie byłby miły dla pana doktora...;)
    nie jestem pewna czy sobie zasluzyl zeby byc grzecznym, ja tak dalek a sama mam na niego nerwa, mnie wkurza takie zwodzenie, nie ufam ja sama w ciagu 2 lat- opinie od 4 gin- z czego 2 okazalo sie konkretnych, 1 to juz po 2 mca bezowocnych kazal zrobic droznosc- i bingo niestety....

gretka
  • Nymeria Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tanie w utrzymaniu są ople, Renault i skoda mniej więcej, zależy co się psuje. I ogólnie te auta których jest dużo na drogach czyt. Duży dostęp do części

201511211678.png
  • Nymeria Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieee żadnym regionalnym, broń boże uzerac się tymi psychicznymi dyrektorami. Obsługa klienta w filii w szczecinie :-D Wiem ze teraz pozmieniali, ale moja teściowa jest prawie na dyrektorze, nie ma działalności a jakaś kasę dostaje.

201511211678.png
  • Nymeria Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do odliczenia na działalności, szczególnie w Ori to znajdziesz maseeeee kosztów, wszystko tam wrzucić można, więc na pewno obejdzie się bez podatku. Przy tym złotym dyrku to może się pojawiać problem dopiero. Dobra księgowa i lecisz :-D

201511211678.png
  • Monikkk Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak bo wcześniej się dostaje też premie i to nie małe, no i ogólenie wypłatę co 3 tygodnie, ale chodzi mi o te takie wyjątkowe premie. Eeeeej Nemeria, nie każdy dyrektor jest psychiczny:):) A teściowa sobie dorabia czy żyje z tego (biznes na większą skalę). A czemu na złotym problem?

~~~~~~
    Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
  • Nymeria Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasne ze nie każdy, ale jak się ASM uzera to właśnie z psychicznymi :-D Teściowa sobie dorabia, bo ma pół etatu jeszcze. Tylko dobrze jej idzie dorabianie jak już parę katalogów ciągnie próg dyrektora :-D na złotym problem bo kasa zaczyna być większa a koszty te same albo mniejsze :-)

201511211678.png
  • Monikkk Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    He he no tak, to ładnie sobie dorabia. Te "starsze panie" to sobie nieraz radzą lepiej niż niejedna młoda:)

~~~~~~
  • Kena1983 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mam zielonego pojęcia o czym piszecie - ale to nic nie szkodzi - w i mię zasady mniej wiem - krócej mnie będą przesłuchiwać - piszcie dalej...:D ja idę się poznęcać nad sobą...odpalam depilator...

• Monikkk Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Auuu Kena jak Ty to mozesz robić!?!
    A piszemy sobie o Oriflame:) Moja ukochana firma i chyba wymarzona praca:)

~~~~~~
  • Kena1983 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monikk, jak dostałam to powiedziałam małżowi, żeby se tyłek wydepilował...bo ja tego na pewno nie będą używała...a teraz...poziom hard - bez nakładek - ale tylko nogi - do 5 cm nad kolanami ;)

• Monikkk Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mąż Ci kupił to narzędzie zbrodni? Chyba bym zabiła za taki prezent:)

~~~~~~
  • Nymeria Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oooo kochana ja wiem ja te psychiki sobie radzą bardzo dobrze, oj wiem, tylko się zastanawiam jakim cudem jak to takie podłe babska :-D robota jest fajna, pracujesz kiedy chcesz- chodź to nie do końca kiedy chcesz, wypłat 17 :-), kosmetyki fajne, ludzi fajnych można poznać i kasa niezła. Choć w avonie dużooo wyższa.

201511211678.png
  • Nymeria Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi mąż kupił debilator na własne moje życzenia, i ja sado maso jadę wszędzie oprócz bikini. Mój mąż jest z tych co uważa że kobieta nie ma nigdzie włosków oprócz głowy :-P więc wszędzie mu przeszkadzają to sam mi nawet nieraz wydepiluje z tyłu ud. Ostatnio jak bebzonek mi urósł to stwierdził że za dużo włosków mam na nim i mam zgolic :-D

201511211678.png
  • Kena1983 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monikkk wrote:
    Mąż Ci kupił to narzędzie zbrodni? Chyba bym zabiła za taki prezent:)

Taka też była moja reakcja...ale się kurna przekonałam...włoski odrastają tak słabe, że prawie ich nie widać...więc jak nie ma większej imprezy - czy wyjazdu do lekarza to raz na dwa tygodnie się "masochizuję" ;)
    ok, babeczki....tona prasowania czeka...i jakoś nikt się kwapi co by do niej podejść...
    miłego wieczoru :)

• Monikkk Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nymeria wrote:
    Oooo kochana ja wiem ja te psychiki sobie radzą bardzo dobrze, oj wiem, tylko się zastanawiam jakim cudem jak to takie podłe babska :-D robota jest fajna, pracujesz kiedy chcesz- chodź to nie do końca kiedy chcesz, wypłat 17 :-), kosmetyki fajne, ludzi fajnych można poznać i kasa niezła. Choć w avonie dużooo wyższa.

Zdecydowanie się nie zgodzę co do Avonu. Mnóstwo osób przechodzi łączni z ASM-ami, ale wiadomo działa w dwie strony, przy czym mam sąsiadkę która jest na jakimś mega wysokim stanowisku i sama mówi że nieraz się zastanawia nad zmianą bo w Avonie w pewnym momencie pojawia się szklany sufit i więcej się nie da, a wszystko za sprawą tego że firma nie jest MLM-em. Nie wiem na ile Twoja teściowa jest w tego dyrektora zaangażowana, ale mówię Ci takiej kasy jak w Ori to chyba w najlepszej korpo nie zarobisz. Już nawet nie mówię w Polsce ale ogólnie na świecie. Przy czym zaznaczam, że mówię o działalności jako klubowicz a nie człowiek na etat z ramienia firmy, bo oni to mają przekichane

~~~~~~
  • Monikkk Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może też się przekonam do depilatora, tylko kurcze mam dość niski próg bólu, nie wiem czy wytrzymam. Jeszcze się z tym troche prześpię.

~~~~~~
  • madlenka Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uwaga będą przekleństwa.

Jak mnie wkur... ta moja pojeb... praca! Miałam obiecane że nasza grupa będzie mieć tylko 19 osób. I h.. z tego. Już dziś chodzą ploty o 20 dziecku bo kur.. inne grupy nie maja klientów. I za tą samą kase ja bede miec 20 dzieci a ktos 13. No kur... I czym teraz roznimy sie od panstwowego przedszkola? Tylko tym że ja zapier.... 8 godzin! A jeszcze wczoraj bylam u dyr z pomyslem na nowy projekt na przyszly rok. Wchodze, zamykam drzwi, zaczynam mowic. A ona teatralnie lapie sie za serce i mowi: juz myslalam ze powiesz ze jestes w ciazy. A tak kur... przyjde za dwa tyg i to ci wlasnie kur... powiem.

Sorry, musialam sie wygadac. Maz mi nalal wina i kazal sie nie denerwowac tym.

qdkk2n0ao2txirxa.png
‹‹ 568 569 570 571 572 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ