Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Już jakiś czas temu pozmieniały się progi procentowe. Dołożyli nowe, dołożyli kasy, ogólnie na +. Do 24% meneger, a jak urzymasz 7 katalogów do dyrektor i tu pierwsza premia w dolarach, ogólnie juz wcześniej są ale mniejsze i można normalnie na konto dostać, ale na te dyrektorskie to już trzeba mieć działalność. (Dyrektorskich tytułów też dorobili.) Ja w sumie chce miec działalnosć, bo prowadze biuro regionalne i generalnie dużo bym sobie mogła odliczać, ale po chłodnej kalkulacji stwierdzam, że jeszcze za mało do odliczenia a za dużo do płacenia:)
A jaką funkcję pełniałaś? byłaś jakimś regionalnym?Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
Kena1983 wrote:Gretka, jutro gin...małż chciał ze mną jechać...ale jak jest bardzo spokojnym człowiekiem - tak boję się, że nie byłby miły dla pana doktora...gretka
-
No tak bo wcześniej się dostaje też premie i to nie małe, no i ogólenie wypłatę co 3 tygodnie, ale chodzi mi o te takie wyjątkowe premie. Eeeeej Nemeria, nie każdy dyrektor jest psychiczny:)
A teściowa sobie dorabia czy żyje z tego (biznes na większą skalę). A czemu na złotym problem?
Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
Jasne ze nie każdy, ale jak się ASM uzera to właśnie z psychicznymi
Teściowa sobie dorabia, bo ma pół etatu jeszcze. Tylko dobrze jej idzie dorabianie jak już parę katalogów ciągnie próg dyrektora
na złotym problem bo kasa zaczyna być większa a koszty te same albo mniejsze
-
He he no tak, to ładnie sobie dorabia. Te "starsze panie" to sobie nieraz radzą lepiej niż niejedna młoda:)Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
-
Auuu Kena jak Ty to mozesz robić!?!
A piszemy sobie o Oriflame:) Moja ukochana firma i chyba wymarzona praca:)Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
-
Mąż Ci kupił to narzędzie zbrodni? Chyba bym zabiła za taki prezent:)Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
-
Oooo kochana ja wiem ja te psychiki sobie radzą bardzo dobrze, oj wiem, tylko się zastanawiam jakim cudem jak to takie podłe babska
robota jest fajna, pracujesz kiedy chcesz- chodź to nie do końca kiedy chcesz, wypłat 17
, kosmetyki fajne, ludzi fajnych można poznać i kasa niezła. Choć w avonie dużooo wyższa.
-
Mi mąż kupił debilator na własne moje życzenia, i ja sado maso jadę wszędzie oprócz bikini. Mój mąż jest z tych co uważa że kobieta nie ma nigdzie włosków oprócz głowy
więc wszędzie mu przeszkadzają to sam mi nawet nieraz wydepiluje z tyłu ud. Ostatnio jak bebzonek mi urósł to stwierdził że za dużo włosków mam na nim i mam zgolic
-
Monikkk wrote:Mąż Ci kupił to narzędzie zbrodni? Chyba bym zabiła za taki prezent:)
Taka też była moja reakcja...ale się kurna przekonałam...włoski odrastają tak słabe, że prawie ich nie widać...więc jak nie ma większej imprezy - czy wyjazdu do lekarza to raz na dwa tygodnie się "masochizuję"
ok, babeczki....tona prasowania czeka...i jakoś nikt się kwapi co by do niej podejść...
miłego wieczoru -
Nymeria wrote:Oooo kochana ja wiem ja te psychiki sobie radzą bardzo dobrze, oj wiem, tylko się zastanawiam jakim cudem jak to takie podłe babska
robota jest fajna, pracujesz kiedy chcesz- chodź to nie do końca kiedy chcesz, wypłat 17
, kosmetyki fajne, ludzi fajnych można poznać i kasa niezła. Choć w avonie dużooo wyższa.
Zdecydowanie się nie zgodzę co do Avonu. Mnóstwo osób przechodzi łączni z ASM-ami, ale wiadomo działa w dwie strony, przy czym mam sąsiadkę która jest na jakimś mega wysokim stanowisku i sama mówi że nieraz się zastanawia nad zmianą bo w Avonie w pewnym momencie pojawia się szklany sufit i więcej się nie da, a wszystko za sprawą tego że firma nie jest MLM-em. Nie wiem na ile Twoja teściowa jest w tego dyrektora zaangażowana, ale mówię Ci takiej kasy jak w Ori to chyba w najlepszej korpo nie zarobisz. Już nawet nie mówię w Polsce ale ogólnie na świecie. Przy czym zaznaczam, że mówię o działalności jako klubowicz a nie człowiek na etat z ramienia firmy, bo oni to mają przekichane
Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
-
Może też się przekonam do depilatora, tylko kurcze mam dość niski próg bólu, nie wiem czy wytrzymam. Jeszcze się z tym troche prześpię.Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
-
Uwaga będą przekleństwa.
Jak mnie wkur... ta moja pojeb... praca! Miałam obiecane że nasza grupa będzie mieć tylko 19 osób. I h.. z tego. Już dziś chodzą ploty o 20 dziecku bo kur.. inne grupy nie maja klientów. I za tą samą kase ja bede miec 20 dzieci a ktos 13. No kur... I czym teraz roznimy sie od panstwowego przedszkola? Tylko tym że ja zapier.... 8 godzin! A jeszcze wczoraj bylam u dyr z pomyslem na nowy projekt na przyszly rok. Wchodze, zamykam drzwi, zaczynam mowic. A ona teatralnie lapie sie za serce i mowi: juz myslalam ze powiesz ze jestes w ciazy. A tak kur... przyjde za dwa tyg i to ci wlasnie kur... powiem.
Sorry, musialam sie wygadac. Maz mi nalal wina i kazal sie nie denerwowac tym.