Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
kr0pka wrote:Eeej, ja byłam BMW.. Brzydkie, Małe, Wredne
AAaaaaa hahahahaha dobre! wykorzystam to na kolegę z pracy
Oczywiście w Twoim wypadku nie ma to żadnego zastosowaniakr0pka lubi tę wiadomość
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
Karmelek211 wrote:Chciałabym biegać,ale kondycji nie mam już wcale:/ kiedyś ćwiczyłam akrobatykę sportową i byłam giętka jak guma;)po złamanej ręce nie wróciłam na planszę i tak z biegiem lat kondycja poszła w las...Za to teraz lubię spacerować Idę wyciągnąć męża na spacer do parku:)
Ja też nie podejść do biegania robiłam już kilka, do 2013 kończyło się po 1-2 wyjściach. 2 lata temu Szef (biegający, duuuużo biegający) mi trochę po ambicji pojechał i tak się zaczęło. Ale zapału i tak na długo nie starczylo choć parę razy po 15km mi się udało.. ale to też pokracznie - baardzo wolno i przeplatane spacerami a teraz po kilku miesiącach przerwy będę znów na etapie wypluwania płuc po 1km -
Kochane ja to ze sportów uprawiałm- jak do szkoły chodziłam - "bieg na szpilkach na autobus" teraz to nic nie robie taki leń ze mnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 17:09
Karmelek211 lubi tę wiadomość
-
jestem jestem, za niedlugo bede testowac ale musze pic cos haha niewiem czy jest sens bo sluzu sporo i temp spadla bo niedawno mierzylam.
niewiem jak u was ale u mnie na fb tylko wasze zdjecia sie wyswietlaja, bo sobie lajkujemy i komentujemy hahaha -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny