Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
natrzaskalyscie stron jak nie wiem
Morisek dostanie ze tak powiem po śląsku w żyć
Domka nie ma @ jest szansa!
tez bede wlasnie szyfrowac napisze zaraz moje wnioski i najwyzej mnie poprawicie:D
zyczenia mezczyznom zlozone? ja kupilam mojemu czteropak strzelilam kokardke na gore i zadowolony jak talala:D -
Popatrzylam na wczesniejsze rozpiski wasze ale nie wiem jeszcze kto to jest Alicja P. z 15 stron temu chyba bylo to napisane:)
Karmelek211 lubi tę wiadomość
-
Klaudia N. wrote:Popatrzylam na wczesniejsze rozpiski wasze ale nie wiem jeszcze kto to jest Alicja P. z 15 stron temu chyba bylo to napisane:)
KarmelekKarmelek211 lubi tę wiadomość
-
Kena1983 wrote:Kropka - zerknęłam na Twoje zdjątko i bukiet ślubny i normalne banan na twarzy - też miałam bukiet z niebieskimi kwiatkami - tyle, że chabrami (rok czasu szukałam nasion - żeby nie ryzykować, że na polach już nie będą rosły - i udało się ściągnąć dopiero z Niemiec). Kobieta w kwiaciarni myślała, że sobie jaja z niej robię - ale jak dzień przed ślubem dostarczyli jej chabry to zaniemówiła
dobre:D ja nie mialam jakis wymyslnych kwiatkow ale jestem zadowolona ze swojego bukietu:) -
nick nieaktualnyKena1983 wrote:Aj Morisek, Morisek...ja to się prosić o takie rzeczy muszę
No właśnie uwielbiam polne kwiaty - ubolewam nad tym, że chabry są traktowane jako chwast i co raz rzadziej można je spotkać.
Ja przez 18 lat swojego życia mieszkałam na wsi, latem zawsze chodziłam z pieskami na spacer, niedaleko oczywiście było sobie pole...jedno, drugie...a na polach ogrom chabrów i maków w zbożuMorisek28 lubi tę wiadomość
-
ja wlasnie ogladalam wasze zdjecia i tak sie napatrzylam na wasze kotki ze postanowilam wygrzebac z czelusci internetow filmik z moimi kociakami (co kiedys znalazlam odchowalam i oddalam) enjoy:)
https://www.youtube.com/watch?v=_o1O2MROo-k
https://www.youtube.com/watch?v=Hm0u3ZYCXTsAnaAna, Karmelek211, Kena1983, kr0pka lubią tę wiadomość
-
Chciałabym mieszkać gdzieś na wsi,najlepiej pod lasem,mieć takie piękne widoki. Mój mąż też w sumie by chciał,kto wie może kiedyś się wyprowadzimy:) Póki co mam widok na Park Pokoju i zabytkowy Kościół Pokoju,też coś;)ale jednak miasto...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny