Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Morisek28 wrote:Klaudia,ten kotek jeden mialam takie niebieskie oczka,czy mi sie tylko w tym telefonie zdaje
no one mialy takie niebisekawe przez to ze jeszcze bardzo malutkie byly potem juz mialy normalne:) -
Kena1983 wrote:Kropka - zerknęłam na Twoje zdjątko i bukiet ślubny i normalne banan na twarzy - też miałam bukiet z niebieskimi kwiatkami - tyle, że chabrami (rok czasu szukałam nasion - żeby nie ryzykować, że na polach już nie będą rosły - i udało się ściągnąć dopiero z Niemiec). Kobieta w kwiaciarni myślała, że sobie jaja z niej robię - ale jak dzień przed ślubem dostarczyli jej chabry to zaniemówiła
Ja miałam ostróżkę z tego co pamiętam, ale to nawet nie był mój pomysł tylko kwiaciarki. Ja tylko przyszłam ze zdjęciem i powiedziałam, że chcę coś podobnego bo idziemy w niebieskie akcenty -
nick nieaktualnyDominika ovu już mi wyznaczyło niby owulację w 8dc, co jest śmieszne. Jestem niby 13 dzień po. Ale moim zdaniem miałam ją idealnie w tym czasie kiedy miałam śluz rozciągliwy, idealnie w tych pięciu dniach które zaznacza ovu. Więc nie wiem, a temp. nie idzie w górę.
-
Mysz86 wrote:Ciągle się denerwuje i wsłuchuję w siebie. Na co mi to było?
Mysza to normalne, że się stresujesz, ale jak się w ogóle czujesz? Wszystko ok? Zakaz stresu bez powodu!
Wszystko będzie dobrze <tuli>Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 20:52
-
niecierpliwa-dominika wrote:Ana może to implantacja?
AnaAna lubi tę wiadomość
-
kr0pka wrote:Mysza to normalne, że się stresujesz, ale jak się w ogóle czujesz? Wszystko ok? Zakaz stresu bez powodu!
Wszystko będzie dobrze <tuli>
Jestem notorycznie zmęczona, rozdrażniona. Bolą mnie piersi i czasem zaboli brzuch. Czasem z lewej, częściej z prawej. No i jest wieczna panika. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mysz, to specjalnie dla Ciebie
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ccb4136747a4.jpgMysz86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ale żeście napisały...musze się wam do czegoś przyznać...u mnie dopiero jakies 9 dpo, ale tak dla treningu machnelam rano tesciora...a tam bardzo, bardzo blada druga krecha po 2 min...nie zamierzam się cieszyć bo to może być lipa, ale generalnie bylam w szoku...chyba jutro znów machne bo mam drugi taki sam a w czwartek mam wizytę u gina...
aaagaaatka lubi tę wiadomość
Synek ur. 8.11.2015
Córeczka ur. 15.10.2013