Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Morisek28 wrote:Ja pierdziele!!!! Jaki wstyd!!! Rano bez kawy nie wychodze nigdy więcej z domu.
mam sklep 5 min drogi z domu ( w dwie strony 5 min) poszlam po zakupy wracam do domu, ściągam buty, kładę koszyk na komodzie!!!! Kumacie,przyszłam do domu z koszykiem!!! No masakra....
Morisek, prawie się popłakałam ze śmiechu
Morisek28 lubi tę wiadomość
-
niecierpliwa-dominika wrote:dzien dobry, test negatywny, temp poleeeciala w dol, wiec czekam na @. Tylko zeby to byl ostatni taki dlugi cykl...
smutam czyli juz 5 dziewczyn w kwietniu bedzie testowac? -
niecierpliwa-dominika wrote:dzien dobry, test negatywny, temp poleeeciala w dol, wiec czekam na @. Tylko zeby to byl ostatni taki dlugi cykl...
Brakuję mi tu przycisku "Nie lubię"
Jak nie teraz to następnym razem uda się na pewno -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
powiedzcie mi babeczki, czy jezeli OF wyznaczyl mi @ na 29 dc i zielone krateczki mam mieszy 13 a 17 dniem to jezeli wiem, ze nie bede miec 29 dni cyklu tylko jakies 31 czy mam zalozyc ze te plodne mi sie przesuna na 15-19 dc?
-
i w ogole bez senu wszustko, na wykresie pokazuje mi plodne 15-19.03 a na prognozie cykli 19-22.03:/ i na prognozie jest sredni cykl wyliczony 34 dnia mam srednio 32:/
-
bede sie kierowac testami i bolem owulacyjnym no i sluzem chyba. mam nadzieje tylko ze te testy nie sa jakies felerne. i nie wiem jak to wyglada z ta temperatura, za cholere niepamietam co mowila babka na naukach przedmalzenskich:D musi przez kilka dni isc do gory i spasc?
-
nick nieaktualny