Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cholera, nie zostałam milionerką
Idę na szybki spacer z piesem, może nikt mnke nie porwie po drodze -
Dobry wieczór dziewczyny
Nie wiem czy już jestem nazad, ale chwilkę z wami posiedzę5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
niestety również nie zostałam milionerką...a do tego zaliczyłam wtopę...mówię ostatnio mojej mamie, że ma mnie pilnować, żebym nie podjadała wieczorem. Zeszłam do kuchni po wodę - patrzę paluszki - siup cała garść w jedną rękę, woda w drugą...przechodzę obok lodówki - zaglądam- o kabanos - woda pod pachę...kabanos w rękę i idę...a tu zza zakrętu mama....
-
nick nieaktualny
-
Czeeeeśc Arturowa
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie po staremu, w sobotę badanko-macanko
Dzięki wielkie za modlitwę, ja zawsze na koniec ostatniego różańca Nowenny modlę się za was wszystkie5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 09:37
Szczęsciara 26 lubi tę wiadomość
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
nick nieaktualny
-
Aaajka ale nie masz możliwości zaproszenia
Słodkich snow, ja się już chyba teź powinnam położyc, jutro mój K wstaje o 4 więc i ja się obudzę