Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hatfe, na zagnieżdżenie podobno dobry ananas
nawet przez jeden cykl wcinałam non stop, może w następny, znowu zacznę
D-dawna lubi tę wiadomość
-
no ja mysle ze ten inofolic niczemu nie zaszkodzi, jakbym miala zamiar pic 2/dziennie to bym to konsultowala a tak to raczej nie;)
a te wszystkie tarczycowe sprawy i w ogole rozznych badan mnie dobijaja, to musi byc tyle a tamto mniej od tego o tyle a tego w ogole nie powinno sie miec, ja pierdziele...
moj na szczescie bierze pod uwage ze cos moze byc z zolnierzami i jakby co to bez problemu raczej pojdzie na badania, dowiedzialam sie tego jak zaczelam mu sie kiedys zalic ze to pewnie przez moja tarczyce albo cos jeszcze i odpowiedzial ''a skad wiesz czy to ze mna nie jest cos nie tak? tak tez przeciez moze byc" -
Szczerze mówiąc, ja to się już boję robić jakiekolwiek badania, bo naprawdę niezależnie od tego, co zbadam, do jakiego lekarza pójdę- to zawsze coś mi wychodzi nie tak:/
kr0pka, jadłam go od dwóch cykli. Albo piłam sok ananasowy - taki wyciskany(choć nie wiem, czy to też tak działa). Na razie efektów brak.
Klaudia, to fakt. Ostatnio czytałam o ft3 i ft4 i jak jedno wpływa na drugie. Na początku wydawało mi się, że ogarniam, pod koniec wyprowadziłam się z tych złudzeń
A orientujecie się, na ile problemy z plemnikami mogą wpływać na zagnieżdżenie? Zawsze wydawało mi się, że tylko na zapłodnienie, ale to chyba też nie jest takie proste..Droga po pierwszego Potwora;):
2 poronienia
1 cb
3 inseminacje
Pół ciąży w szpitalu
Efekt: Zdrowa córka!!!))
Droga po drugiego Potwora:
6 inseminacji
I ICSI - 5 zapłodnionych komórek,1 transfer (bardzo słabego zarodka), pozostałe nie przetrwały 3 doby
2 ICSI - 6 zapłodnionych komórek, wszystkie przestały się rozwijać w 3 dobie
3 ICSI - 18 zapłodnionych komórek. Mamy 4 blastocysty -
nick nieaktualny
-
stwierdzam ze natura jest glupia, bo daje sie rozmnazac jakims niedorobom co chleja po krzakach a nie normalnym ludziom, ot co. natura prowadzi do samodestrukcji przez to wlasnie;p
ale mi sie chce spac masakra jakas! jednak 3,5h snu to dla mnie o wiele za malo:/kr0pka lubi tę wiadomość
-
Kurde, wcale to trudne nie było....ale brak wprawy spowodował, że trwało długo
przesadziłam też moją magnolię...mam nadzieję, że jej szlag nie trafi....
Klaudia - efekt może będzie za parę lat - jak hibiskusy zaczną mi porządnie rosnąć i "poobrabiam" je po swojemu - coś na kształt żywopłotuSzczęsciara 26 lubi tę wiadomość
-
Ech, no nic, zobaczymy, do grudnia jeszcze trochę czasu. Jak do tego czasu nie zaskoczy, to będę myśleć intensywniej (o ile można jeszcze intensywniej:P)
Kena, jestem pod wrażeniem!Kena1983, D-dawna lubią tę wiadomość
Droga po pierwszego Potwora;):
2 poronienia
1 cb
3 inseminacje
Pół ciąży w szpitalu
Efekt: Zdrowa córka!!!))
Droga po drugiego Potwora:
6 inseminacji
I ICSI - 5 zapłodnionych komórek,1 transfer (bardzo słabego zarodka), pozostałe nie przetrwały 3 doby
2 ICSI - 6 zapłodnionych komórek, wszystkie przestały się rozwijać w 3 dobie
3 ICSI - 18 zapłodnionych komórek. Mamy 4 blastocysty -
no powiem Wam, wezcie jeszcze mnie to juz w ogole kasa przechlamy:D ostatnio na grilu wypilismy 1700
w 4 w sumie w 3,5 bo kolezanka odpadla po 0,7
-
nick nieaktualny