Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Kena1983 wrote:Qrwa, właśnie się dowiedziałam, że od września na 90% nie mam geo....przyjęli moją dawną praktykantkę ...
F.U.C.K...
akurat to, co najbardziej lubiłam...
Lipa ... tylko ja nie bardzo rozumiem czemu praktykantka zamiast Ciebie...
2020
2023 -
Kena Ty zdolna bestio
Ja tylko poszłam sobie oagarniać dietetyczne żarcie a tu 2 nowe strony.. a zty, żarciem to masakra.. niby nic skomplikowanego ale jak człowiek tak zacznie robić to stoi non stop przy garach -
Ajka wrote:Lipa ... tylko ja nie bardzo rozumiem czemu praktykantka zamiast Ciebie...
Bo nie mamy nauczycielki od biologi...a to tylko 4h i nikt nie chce przyjść, a że się trafiła taka, która ma geo i biologię a to już chyba razem będzie pół etatu...
a, że mimo barku geo mi i tak wyjdzie cały etat...(ale na którym jestem w plecy trochę kasy)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 21:02
-
No własnie bo byłabym zapomniała... brawo Kena... podziwiam, mi by się nie chciało...
A Ty czego powinnaś uczyć tak właściwie? może się dokształcisz z tej biologii tez..?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 21:01
Kena1983 lubi tę wiadomość
2020
2023 -
Ajka jak widzę te zdjęcia to mam ochotę Cię obczaić na fb i obejrzeć wszystkie (jak masz)
My mamy niespełna 73m, raczej tak, w sam raz, noe za małe, nie za duże. No wiadomo - mógłby być apartament ale no cóźto jak wygram dzisiaj w totka
Ja się coraz bardziej o Karmelka martwięAjka lubi tę wiadomość
-
Ajka, to już by było za dużo...wiem ile serca i czasu włożyłam w geo...na biologię nie mam już siły...i jakoś tak tego nie czuję...więc nie wyobrażam sobie uczyć czegoś, co mnie za bardzo nie interesuje...
poza tym mam informatykę i bibliotekę
Racja, Kr0pka, zdjątka intrygujące....Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 21:05
Ajka, Szczęsciara 26 lubią tę wiadomość
-
Widze zmiany avatarow wszystkie dopadly, tylko my z kena sie trzymamy swoich
ja tez sie martwie o nia i co chwile odswiezam pamietnik:/
co do wodki to ja moze duzo nie potrafie w siebie wlac, znaczy sie bardzo szybko sie nie upijam ale tez nie jestem niezniszczalna ale jezeli idzie o imprezy to siedze czesto do rana, nawet 7/8 -
A. i co do nowego avataru ajki, chcialabym zobaczyc te zdjecie w duzym rozmiarze, szkoda ze avatary sie nie powiekszaja:/
Ajka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKena uwielbiam takie robótki, z pierwszego zawodu jestem technik ogrodnik i uwielbiam wszelakiego rodzaju roślinki. Cudna Twoja praca, jestem pod wrażeniem.
Ja tez cały czas myślę o karmelku.
Ajka super zdjęcie jak ja brałam ślub to takich nie było.Ajka lubi tę wiadomość
-
Ajka wrote:na FB mam chyba tylko 3 wrzucone
ale w sumie moge Wam dac linka do zdjec na picasie... tylko musiałabym grzebnąc i poszukac
ajka a ja (az wstyd sie przyznac) chyba nie mam Ciebie na fb?
Mirabelka - moge Cie prosic o ten namiar na fryzjera w lublinie? nie wiem czy mi gdzies to umknelo czy mi w koncu nie dawalas:) -
Jezu dopiero skończyłam, Morisku a to sałatka, a to naleśniki (chwała Bogu, że przynajmniej na 3 dni <1 dzień = 2 naleśniki, tiaa>.. ogólnie nie jest źle, tylko czas, kurna.. nie miałam dziś nawet okazji do mgr usiąść w domu, zostaje mi tylko robienie w pracy