Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
tak, UŚ wydzial filologiczny w sosno filologia angielska - program nauczycielski, praca z metodyki - Alternatywne rozwiazania w ocenianiu postepow uczniów w nauce jezyka angielskiego. uczniowie szkoły podstawowej. mniej wiecej
D-dawna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
D-dawna wrote:Ulala...
U kogo piszesz?
W sumie nawet nie wiem, kto tam z ang jest od metodyki. Ja pamiętam tylko tych, co miałam z nimi lektorat: Nykiela, fajny był i upiorną Kalagę, przez którą miałam niską średnią z czwartego roku
Ja miałam licencjat z metodykiMgr już z literatury włoskiej pisałam.
pisze u dr prof i jeszce milion innych tytulow Marii Wysockiejz-cas dyrektora, kosa jak nic.
Ani z Nykielem ani Kalagi nie mialam:)D-dawna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
zamowilam sobie inofolic, za 2-3 dni bedzie, mam 20 saszetek mysle ze bede brac 1 dziennie, jak przez te dwa tygodnie nie bede na niego jakos zle reagowac to kupie sobie 60 szt.
-
Klaudia, a inofolic sama chcesz brać, czy lekarz Ci zalecił? Pytam, bo z tego, co Was czytalam, to widziałam, że mamy bardzo podobne wyniki tarczycowe i jestem ciekawa, czy to może wskazówka endokrynologa Twojego, żeby wspomóc staraniaDroga po pierwszego Potwora;):
2 poronienia
1 cb
3 inseminacje
Pół ciąży w szpitalu
Efekt: Zdrowa córka!!!))
Droga po drugiego Potwora:
6 inseminacji
I ICSI - 5 zapłodnionych komórek,1 transfer (bardzo słabego zarodka), pozostałe nie przetrwały 3 doby
2 ICSI - 6 zapłodnionych komórek, wszystkie przestały się rozwijać w 3 dobie
3 ICSI - 18 zapłodnionych komórek. Mamy 4 blastocysty -
hatfe sama tak zdecydowalam, w koncu to jest suplement wiec chyba mozna nie?
chce wspomoc ten i nastepny cykl i potem gin bo bedzie dobijalo juz roku staran
-
Chyba można
też się zastanawiałam nad tym, ale na razie się wstrzymam. U mnie niestety jest największy problem z zagniezdzeniem, a na to suplementy chyba nie poradzą. Zastanawiam się, na ile wpływ na to moze mieć właśnie tarczyca. Ja za dwa tygodnie idę do lekarza. Zapytam go o ten inofolic i acard- a nuż nie zaszkodzi. U mnie tez w grudniu minie rok.
Droga po pierwszego Potwora;):
2 poronienia
1 cb
3 inseminacje
Pół ciąży w szpitalu
6 inseminacji
I ICSI - 5 zapłodnionych komórek,1 transfer (bardzo słabego zarodka), pozostałe nie przetrwały 3 doby
nick nieaktualny
-
Jak kiedyś brałam tabletki anty, to wyszła mi nieco za duża krzepliwosc. Dlatego zastanawiam sie , czy nadal w tego rodzaju problemach nie szukać przyczyn tych niepowodzeń. Jednak lekarz na razie nie chce iść w tym kierunku. A sama trochę boję się włączać kolejne leki i suplementy- biorę juz bromergon i euthyrox. Teraz ginekolog kazał mi koniecznie iść do kardiologa, bo kilka lat temu przez długi czas leczylam się kardiologicznie. Teraz niby jest ok, ale podobno bromergon może odnowić arytmie. Zwariowac można z tym wszystkim
Tez czekam do roku, a jak nie, to męża wysyłam, juz nawet sam o tym mówi, wiec może bez kopniaka się udaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 18:36
2 poronienia
1 cb
3 inseminacje
Pół ciąży w szpitalu
6 inseminacji
nick nieaktualny
-
Chyba jednak lepiej zrobić, może coś lekarz dokładniej zdiagnozuje (oby nic nie wyszło) i coś jeszcze przepisze.
Obniżył bardzo ładnie. Po miesiącu spadła mi z 754 na 199, więc super. Co dziwne tsh też ładnie mi spadło, bo do ok 1 (wcześniej ponad 3). W sumie nie wiem, od czego. Jednak endokrynolog stwierdził, że lepiej wspomóc tarczycę euthyroxem, żeby się tak nie wahała. I ft3, ft4 miałam chyba nie zadowalające go. I tak dobrze się stało, że leki na arytmie mi bardziej tarczycy nie rozwaliły, bo podobno mogły. Ale wtedy pojawiłyby się przeciwciała przeciwtarczycowe, a te wyniki na szczęście mam ok.Droga po pierwszego Potwora;):
2 poronienia
1 cb
3 inseminacje
Pół ciąży w szpitalu
6 inseminacji
nick nieaktualny
-
Ja też nie miałam ATPO=0. Chyba około 7 mi wyszło i lekarz powiedział, że super i nie ma się czym martwić. A w miarę ogarnięty się wydawał
Nie, nie, ja miałam mlU/l;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 18:52
2 poronienia
1 cb
3 inseminacje
Pół ciąży w szpitalu
6 inseminacji
3 ICSI - 18 zapłodnionych komórek. Mamy 4 blastocysty