Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Morisek, na to i tak nie wiele można poradzić, ale z uływem czasu jest duzo lepiej.
Piersze rozstępy jakie mi się zrobiły były na górze łydek tuz pod kolanem. Teraz praktycznie ich juz nie ma. To zanczy widze cos jak się przyjrzę pod światło, ale skóra jestem w miarę gładka, opalają jak reszta ciała i w sumie zupełnie mi nie przeszkadzają i jestem pewna, że nikt poza mną ich nie zauważy... po wew stronie ud tak samo...
Z brzuchem niestety gorzej... ale to juz inna inszość... M. ma to gdzieś, więc ja tez....Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 11:30
Morisek28, ważka, Szczęsciara 26 lubią tę wiadomość
2020
2023 -
u mojego to niestety widać i to bardzo, cały brzuch a raczej głównie boki, niby są jasne ale jak jest ciepło, wyjdzie na plaże to robią się wtedy sine, nie takie blade jak u mnie. ja mam na zewnętrznej stronie ud, ale jakoś aż tak bardzo widoczne nie są, przynajmniej tak mi się wydaje
-
Morisek28 wrote:Jestem ciekawa jak moje rozstępy zareagowały by na opalanie.
No ale Ty się chyba i tak nie możesz opalać... więc się chyba nie dowiesz...a tak w ogóle to czemu się nie możez opalać... może juz pisałaś, ale jakos mi umknęło...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 12:42
2020
2023 -
hej dziewczyny, w zasadzie moglabym rzec dzien dobry bo wlasnie wstalam... wczoraj R dostal telefon ze jest kurs za legnice, 420 km w jedna strone, jechalam z nim zeby w razie czego go zamienic no i wrocilismy o 8;00 nie spalam ani chwili
-
a w ogole pisze z moja kolezanka (kiedys przyjaciolka) wspominalam Wam ze zaszla w ciaze, generalnie slabo ja przechodzi w dodatku teraz jest w szpitalu podpieta do jakichs tam kabli bo ma niedomkalnosc zastawek i sprawdzaja czy serce wytrzyma ciaze...
-
nick nieaktualny
-
Morisek28 wrote:
Ajka nie mogę się opalać bo mam bliznowca a słońce i nagrzana skóra "porusza" go do rozrastania się. Po opalaniu miałam ataki bólu endometrialnego a to taki ból że tracisz kontakt z rzeczywistością.
no to lipa... ale w sumie przynajmniej rak skóry Ci nie grozi... ja się tez nie w zasadzie nie opalam, bo nie mam cierpliwości... tyle co przy okazji...Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 13:45
2020
2023 -
nick nieaktualny
-
D-dawna wrote:Widzę, że rozmowa o rozstępach była ciekawa
U mnie już same białe, nie do wytępienia: biodra, biust po gwałtownych zawirowaniach wagi (ciąża, po ciąży, po lekach), no i moje kochane ciążowe płomienie na brzuchuBroniła mi się skóra do ósmego miesiąca, a mimo wklepywania balsamów i tak wylazły.
A co tam rozstępy ciązowe, ja chętnie dodam trochę do kolekcji...Morisek28 lubi tę wiadomość
2020
2023 -
Morisek28 wrote:ja teraz wcieram oliwe z oliwek bo wystarczy że wezmę lekko ponad tydzień luteine i jak napompowany balon wyglądam
właśnie miałam pytać co Wam bardziej podchodzi,luteina czy dpuhaston ?
hmmm tylko dupka brałam... a teraz nie mam zamiaru juz nic brac... nie chce mi się moze sobie sprawdze progesteron, tak dla jaj za pare dni i zobaczymy jak bez wspomagaczy wszystko działaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 13:55
2020
2023 -
nick nieaktualny