Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
ja wstaję koło 5.15
nawet jak mam wolne, urlop to i tak ciężko mi pospać dłużej, a mój to potrafi do 11 nawet
-
nick nieaktualny
-
Wazka moze dlatego ze wiesz jak to jest i ze mialas problemy z Natalcia:) ale bedzie dobrze!
kropka - historia z dziadkiem, dramat jakis. dlatego ja teraz nie moge o tym zapominac bo jakby mi sie tak przydarzylo co jest malo prawdopodobne to bym chyba z mostu skoczyla:/ albo maz by mnie zrzucil:D
ja rzadko spie popoludniu, teraz to nawet mi sie zdarzy ale pare lat temu zapomnij. teraz z reszta tez nie lekko, moj juz dawno zasnie drzemka szybka i jesrt git a ja leze leze i zanim zasne to musze wstac:Dważka lubi tę wiadomość
-
Klaudia N. wrote:p.ssiadlam do mgr- do tych malo myslowyh rzeczy, czyli zalaczniki przecinki i te pe:D
to ja już to mam za sobąjakieś tam pojedyncze błędy mi zostały do poprawienia i najgorsze - ankieta.. niby mam pytania ale no.. sama nie wiem czy dobre, a kontakt z moją promotorką taki, że łooohoo..
-
nick nieaktualny
-
No ja właśnie sie obawiam podrózy, czy nie za często i gdzie, bo warunki rożne w toaletach publicznych, wiadomo.
jedziemy we wrześniu samochodem do Polski, to jakies 7 godzin potem cała noc promem i przez Polskę kolejne tyleczuje, że w tym roku ta podróż będzie baardzo długa
na szczęście mój mąż jest bardzo wyrozumiałyzobaczymy przy którym postoju wyrozumiałość się skończy
-
nick nieaktualny
-
Chciałabym się dowiedzieć że wszystko ok, że tylko musiała odpocząć, ale wszystko gra...
Niestety im dłużej się nie odzywa, tym mniej to prawdopodobne
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
nick nieaktualny