Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Mirabelka dzieki:) widze ze tez sie dobrze cenia? ja mam sredniej dlugosci wlosy wiec chyba ze 100 zl mnie policza. drogi interes te wesela;p
-
nick nieaktualny
-
Cześć, witam się z Wami juz znad morza, tzn. zatoki, ale to prawie to samo;-) miałam przyjechać pociągiem, ale jednak zdecydowalam się na auto, bo dwa razy krócej. Pochodziłam juz po plaży, ale tu lipa - zero bursztynków. Rok temu całą miseczkę zebrałam. W najblizszych dniach będę mniej dostępna, ale postaram się Was podczytywac;-)Droga po pierwszego Potwora;):
2 poronienia
1 cb
3 inseminacje
Pół ciąży w szpitalu
Efekt: Zdrowa córka!!!))
Droga po drugiego Potwora:
6 inseminacji
I ICSI - 5 zapłodnionych komórek,1 transfer (bardzo słabego zarodka), pozostałe nie przetrwały 3 doby
2 ICSI - 6 zapłodnionych komórek, wszystkie przestały się rozwijać w 3 dobie
3 ICSI - 18 zapłodnionych komórek. Mamy 4 blastocysty -
witam ponownie....stwierdzam z przykrością, że się starzeję....ok. godziny 18 miałam ochotę rzucać we wszystkich łopatą, kostkami, wiaderkami, kamyczkami i zaprawą...ale nie miałam siły...
sąsiedzi zdumieni, że twardo walczę z czymś na czym się kompletnie nie znam i nawet całkiem dobrze to wygląda...
-
nick nieaktualnyWróciłam, ciąża 5 tygodniowa właściwie zagniezdzona, dostałam luteine 50mg dowcipną, za trzy tygodnie wizyta jak będzie widać płód i serduszko to badania itd. Powiedziała że te trzy tygodnie są najważniejsze, jak na następnej wizycie będzie wszystko ok to będzie dobrze bo najgorsze za nami.
Ajka, Morisek28, Kena1983, D-dawna, Hatfe, kr0pka, Nymeria, Befff, aaagaaatka, Cebulka, Klaudia N., gretka lubią tę wiadomość
-
Ważka super wieści! Niech rośnie zdrowo!
ważka lubi tę wiadomość
-
Ważka, to juz oficjalnie- gratulacje i spokojnych 9 miesięcy. Juz właściwie 8;-)
ważka lubi tę wiadomość
Droga po pierwszego Potwora;):
2 poronienia
1 cb
3 inseminacje
Pół ciąży w szpitalu
Efekt: Zdrowa córka!!!))
Droga po drugiego Potwora:
6 inseminacji
I ICSI - 5 zapłodnionych komórek,1 transfer (bardzo słabego zarodka), pozostałe nie przetrwały 3 doby
2 ICSI - 6 zapłodnionych komórek, wszystkie przestały się rozwijać w 3 dobie
3 ICSI - 18 zapłodnionych komórek. Mamy 4 blastocysty -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
zostanę bohaterem "naszej woźnej" w pracy....
podobno po paru głębszych na imprezie z okazji końca roku obiecałam jej płytę z hiciorami biesiadnymi (z "faj duli faj duli faj..." na czele...) no i właśnie przed chwilą...zamiast zabrać się o protokoły (o których pisałam Wam na początku wakacji) to skomponowałam jej płytę z najlepszymi wersjami...
w trakcie "muzycznego przeglądu" małż wpada do pokoju - patrzy na mnie - i pyta czy dobrze się czuję?
-
nick nieaktualny
-
a w życiu - na weselach to za karę ze mną tańczy...o ile można to nazwać tańcem...
kurcze od piątku zaczynają się w Bolesławcu Dni Ceramiki i patrzę i jestem w szoku - kij tam z Bednarkiem i Piersiami....ale cholera jasna zaprosili - punkrockową kapelę Farben Lehre...
Jestem niesamowicie ciekawa czy zagrają stare kawałki...chyba normalnie się skuszę i pojadę...Hatfe lubi tę wiadomość