Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
D-dawna bardzo się cieszę, szkoda tylko, że chcesz zniknąć
Dziewczyny albo mam zwidy albo zaczyna mi wystawać brzuch. Mąż też widzi
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
nick nieaktualny
-
Morisek28 wrote:Agatka to nic tylko się cieszyć! u mnie to chyba nawet w 9 mcu nie było by różnicy
Ecchh, Morisek Morisekw ogóle to ja naprawdę baardzo chciałabym Cię zobaczyć na żywo i skopać dupę na (na 1000%) przesadzoną opinię o sobie
ważka lubi tę wiadomość
-
Popatrzcie jaki słodziak
http://komediowo.pl/gid,17785231,img,17785373,title,Kot-wampir-podbija-internet,galeria.html?smpjqticaid=6156f9
Kena1983, Morisek28 lubią tę wiadomość
kr0pka wrote:Ja kocham zwierzątka.. ale futerkowe, takie no nie do końca
Domi, nieźlewieeeelu wielu kolejnych szczęsliwych lat
Ja jeszcze się nie kłade (sałatka na jutro sama się nie zrobi) ale słodkich snów
Kr0pka - avatar specjalnie for You !Ajka, kr0pka lubią tę wiadomość
-
Wazka super wiesci!
Dawna wiedzialam ze musisz siknac! Trzymam kciuki za Was obie:)
Domi teraz ze spotkaniem podejrzewam bedzie.ciezko
Karmelek dalej cisza:(
Ana tez cos umilkla..
Ja dopiero wstalam. Dzisiaj pozegnanie z moim ukochanym pierwszym samochodem-saxo. Jade z nim na zlom... bede plakac:(ważka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mam nadzieję, że Ana się nie obrazi że napisałam, ale druga cytologia wyszła ok
Ma do usunięcia potworniaka i potem rozkręcają owulację i może się staraćAjka, Kena1983, Morisek28, kr0pka, Klaudia N., ważka, Nymeria lubią tę wiadomość
Morisek28 wrote:kurza twarz! tak zmieniacie te zdjęcia że ja nie wiem kto gdzie jak i w ogóle.
to po pierwszę, po drugie znowu się na mnie napad szykuje ojjjjjjj!
W ogóle zamówiłam mojemu K. grę wiedźmina i dzwonię do sprzedawcy z allegro adres zmienić i mówię że zamówiłam u Pana Wiedźmina 3"dziki OKOŃ" !!!!!! ZAMIAST dziki Gonten jak wybuchł śmiechem, ja bordowa przy tym telefonie ...ehhhhhh...
moj tez by chciał, ale nie pójdzie na naszym kompie... a nowego nie będziemy przeciez kupowac...2020
2023 -
nick nieaktualny
-
Kena <yeeeey>
haahha Morisek, ja się też siedzę i cieszę do komputera terazale mi się też takie przejęzyczenia zdarzają, a potem mój K się ze mnie wiecznie śmieje i wypomina
cieszę się, że u Any ok z tą cytologią
ja powinnam w zeszłym miesiącu zrobić ale że mam gina w luxmedzie na koniec września umówionego to już nie kombinowałam, 2 miesiące różnicy chyba nie zrobią
zrobimy wideokonferencje zamiast spotkania najwyżej
ja dziś w ogóle zaspałam (pominę to, że wczoraj zasnęłam zanim zrobiłam tą sałatkę o której wspominałam), wstałam pół godziny niż zwykle a nie wiem jakim cudem ale zdążyłam ze wszystkim, nawet i jedzenie zrobiłam i z psem 1,5 km.. że też ja na co dzień nie potrafię na takich zwiększonych obrotach pracować
-
Szczęsciara 26 wrote:Nie chce siać zamętu ale, hormony nie wpływają na nadwagę tylko brak ruchu
weź się doucz dziecko a potem dopiero odzywaj.
na nadwagę itp składa się wiele czynników. PS. skoro już odkryłaś to genialne wyjaśnienie przyczyny nadwagi to czemu masz 30kg do zrzucenia? Przecież skoro to takie proste i ruch wystarczy.Morisek28, ważka, zwei_kresken, gretka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny