Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Morisek28 wrote:ja 10 września mam wizytę i zobaczę co moja ginekolog wymyśliła .
też się bardzo cieszę że u Any ok, jeszcze niech karmelek się odezwie
kropka jaką sałatkę robiłaś ?
też bym chciała żeby Karmelek się odezwała.. i powiedziała, że tylko odpoczywała od ynternetów.. ale ta cisza nie napawa mnie optymizmem((
a co do sałatki to z sałatą, rukolą, fetą, suszonymi pomidorami, papryka, i sos z oleju z pomidorów i soku z limonki, doobra
swoją drogą wczorajsze warzywa pieczone, które miałam na kolację o dziwo też były dobre, i nawet za dużo -
A mój małżonek zaproponował jedzenie na mieście...a ja do niego - ale pamiętaj, że dziś z mamusią...haha...zapomniał, że we trojkę okupujemy dziś dentystę
a później na prawdziwą wieś....dzwonił teść i podobno jeszcze jakaś pierdółka i peugeocik będzie na chodzie....OBY.... -
nick nieaktualny
-
Ajka wrote:Morisek może koty zostaw jednak w spokoju...
no właśnie, co Ty Alf jesteś?
że tak powiem: Jestem oazą spokoju, pierdolonym kwiatem lotosu na tafli jeziora.
to tak odnośnie dwóch spraw, z czego druga dotyczy pracy i kolejnych mądrych pomysłów naszej mądrej koleżanki.. niech mnie ktoś trzyma bo ją kiedyś zajebie noKena1983 lubi tę wiadomość
-
Ajka wrote:Dawna fotosik mam w pracy zablokowany:(
Ajka ja teżładuje mi się właśnie na telefonie
-
Morisek28 wrote:jak ja uwielbiam takie sałatki! matko Kropka ale mi smaka zrobiłaś! zrobię taką na sobotę na grilla
!
wysłałam Ci na priv ten konkretny przepis od niej. tylko ja mniej sałaty użyłam i właśnie rukolę zamiast roszponki
D-dawna, no i pięknieodpoczywajteraz i nadrabiaj filmy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2015, 10:40
Morisek28 lubi tę wiadomość
-
niecierpliwa-dominika wrote:kena uwielbiam twoje okreslenie "prawdziwa wies"
No bo tak jest - mało domów - dużo pól, kilka krów chyba się jeszcze ostało...ale nadrabiają kurami i końmi, sklep zamknęli, zasięg telefonu komórkowego w wybranych miejscach...co prawda orlik niedawno wybudowali, ale... co z tego, jak nie da się na nim np. teraz wysiedzieć, gdy okoliczni rolnicy po żniwach zaczynają na polach rozsypywać obornik...Morisek28 lubi tę wiadomość