Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Fiolet742 wrote:moja siostra zaszla w pierwszym cyklu staran.. kurde szczesciara
to fakt, szczesciara...widocznie nasze dzieci chca zebysmy tesknily za nimi zanim jeszcze je poznamy
-
Moje dwie bliskie koleżanki tak samo ;] A najśmieszniejsza że jedna kiedyś nienawidziła dzieci - nagle się jej odwidziało - pyk i ciąża.
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
nick nieaktualnyKlaudia N. wrote:to fakt, szczesciara...
widocznie nasze dzieci chca zebysmy tesknily za nimi zanim jeszcze je poznamy
tylko,ze w jaki sposob haha:D codziennie przez miesiac. Chyba bym zwariowala. hehe:) nogi w gorze, jazda z termometrem a w dni plodne nawet po dwa razy przez dzien:D -
nick nieaktualnywiesz, gdybym miala pewnosc,ze to cos da to moglabym anwet 4 razy dziennie:D ale jej sie udalo przy takiej czestotliwosci i anstawieniu psychicznym tylko na dziecko. nie bylo mowy o przyjemnosci, spontanie czy cos.. dziecko i juz.
ale ja chyba tak nie chce, wole poczekac niz robic fabryke.
tam na gorze jest zapisany czas najlepszy z mozliwych i nasze male aniolki gdzies tam juz czekaja. nie zostaje nam nic innego jak tylko cierpiliwe czekac, no bo coz innego mozemy zrobic? (pomijajac sex, temperatury, kwas foliowy itp:D)aaagaaatka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAjka wrote:Zazdroszczę tych 22 lat u kupy czasu na dziecko... ja mam 9 lat więcej...
A moja mama też za pierwszym razem zachodzila, wszystkie 3 razy...
Zobaczymy jak to bedzie ze mna,.. na razie nie trace nadzieii. Tez bym pewnie jeszcze nie myslala nawet o dziecku gdyby nie to,ze mieszkamy z mezem z dala od mojej rodziny, jestem tu sama jak palec i mam duzo wolnego czasu aktualnie, bo pracuje w domu i zaczyna nam juz czegos brakowac.. maz juz od dawna szpera po polkach w sklepie dla dzieci,zeby sie zorientowac co i jak, dzwoni rano by przypomniec o temperaturze itp. Wiem,ze to czlowiek , z ktorym chce spedzic reszte zycia i nie chce juz czekac:) szczegolnie,ze nie wiadomo ile nam to zajmie.. przy dobrych wiatrach urodzila bym w wieku 23 lat, maz 25. fajny wiek na pierwsze dziecko:) do 30 jak Bog pzowoli chce miec 2 -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 09:38
Morisek28, kr0pka, Fiolet742, Ajka, Kena1983 lubią tę wiadomość
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 09:38
Morisek28 lubi tę wiadomość
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ehhh czuje się taka stara... moja bratanica to rocznik 94 - mam nadzieje że ona jeszcze nie ma takich pomysłów... już to kiedys pisałam...
jakby się okazało że "babcią" będę zamiast mamą to się załamieWiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2015, 15:50
2020
2023 -
nick nieaktualny