Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Bóg zapłać Klaudia, niech ci bozia w dzieciach wynagrodzi
Klaudia N. lubi tę wiadomość
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
nick nieaktualny
-
Cos mnie lebek zaczyna bolec... Lece do wanny sie troszke wygrzac:-) dzisiaj przyszla mi paczka od kumpeli z ciuszkami a 5 mam od drugiej odebrac... Moja mama sie smieje ze 5 dzieci w to co podostaje poubieram...
Ajka, Nymeria lubią tę wiadomość
-
a ja zaraz zalicze wieczorny spacer z pieskami a potem bedziemy z mezem ogladac druga czesc niezgodnej i bede topic smutki z powodu pozegnania z moim saxo
-
Fiolet742 ja urodzilam swoje pierwsze dziecko majac 22 lata i uwazam ze to byla swietna decyzja choc troche ryzyka bylo. Z moim M znalam sie tylko 4 miesiace w dodatku przez neta sie poznalismy ale tak naprawde czulismy jakbysmy znali sie z 10 lat. Postanowilismy ze sprobujemy moze sie uda, i udalo sie za pierwszym razem. Wszyscy naookolo gadali i gadaja do tej pory ze to wpadka ale ja mam to w dupie wazne ze my wiemy jak to bylo. A teraz z kolejnym dzieckiem byl mega problem ale sie udalo w koncu
nie przejmuj sie kochana co inni gadaja i robcie swoje
Karmelek sie nie odzywala? wchodze tu codziennie zeby zobaczyc czy sa jakies wiadomosci od niej ale nie machyba ze cos przeoczylam...
-
Jak ktoś ma w głowie dobrze poukładane to i 19 lat to dobry wiek
A Karmelek niestety się nie odzywała -
kamka wrote:Ja jak mialam 20 lat to nawet jakbym chciala to nie mialam z kim bo koles z ktorym sie spotykalam nie pasowal na ojca a jakos teraz jestem pewna ze moj narzeczony bedzie idealnym ojcem dla naszego dziecka...
No to ja w ogóle sama byłam...
2020
2023 -
A, czyli widzę, że nie tylko ja miałam taki pomysł
Morisek28 lubi tę wiadomość
-
Morisek28 wrote:Klaudia tez mi to przez myśl przeszlo. Bo cholernie sie martwię jak my wszystkie. I mam nadzieję ze wszystko u niej ok.
Wiecie ja chyba pracuje tam gdzie Karmelek tzn nie jestem na 100% pewna, ale mam takie podejrzenie...2020
2023 -
nick nieaktualny