Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Och Morisek rozwalil mnie Twoj opis
az zal ze siedze w bloku
przyszlo mi az 5 paczek wlasnie, 3 paczki to prezent dla meza grzechotki (klucze) z czego ejden nie wiem czy nei jest popsutyy wlasnie zagadalam do jego kumpla jutro podjedzie i zobaczy, do tego przyszedl inofolic i testy ciazowe, akurat z nimi najmniej mi sie spieszylo no alei mnie wychu ekhm mialo bycn 24 testy bo bylo 5 i 6ty gratis a przyszlo 23, zeby nie bylo zamowilam sobie 10 i sasiadce staraczce 10
kobity jak rozcienczyc ten inofolic? i kiedy go pic? po jedzeniu przed czy co bo nie moge doczytac nigdzie:/ -
Moja przyjaciolka byla na usg w szpitalu i byla mozliwosc ze ja juz poloza ale jednak ja jeszcze puscili, termin na 01.09 mała wazy 3100:) niezly kloc z niej bedzie:D
Och nie moge sie doczekac az ja zobacze:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2015, 12:39
-
Raczej nie, ale ja go piłam tylko ok 10 dni bo zaszłam w ciążę
Ale lekarz twierdził, że poprawia jakość komórek.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2015, 13:45
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
aha:) ja wlasnie zaczne dzis, jak bedzie ok to bede go brac dalej, co mi szkodzi, jezeli ma pomoc to czemuby nie:) jeszcze chyba kupie conceive i jak juz to nie pomoze to nie wiem:/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2015, 13:53
-
Morisek a myślałas o tym żeby powiedzieć wprost o swojej sytuacji? Miałabyś spokój od takich pytań.
Klaudia nam ten żel nic nie dał, ale pewnie zależy u kogo. Jedna podpowiedź - we wszystkie 3 ciąże zaszłam akurat w tych cyklach, gdzie po seksiku robiłam świece (nogi na ścianie opierałam).... Serio...
aaagaaatka wrote:Morisek a myślałas o tym żeby powiedzieć wprost o swojej sytuacji? Miałabyś spokój od takich pytań.
Klaudia nam ten żel nic nie dał, ale pewnie zależy u kogo. Jedna podpowiedź - we wszystkie 3 ciąże zaszłam akurat w tych cyklach, gdzie po seksiku robiłam świece (nogi na ścianie opierałam).... Serio...
to u nas nie zadziałało, bo też tak czasem robię -
Masakra ;/ zawsze mnie drażniły te teksty w stylu "wyluzuj". Tak jakbyś kurwa miała guzik na dupie, który wciskasz i luzujesz...
Klaudia N., Ajka lubią tę wiadomość
nick nieaktualnywtrace sie.. i teskty typu - odpusc to zajdziesz i sie nie nakrecaj..
no tak decyzja o dziecku jest taka sama decyzja jak np kupno nowej lodowki.. i tak latwo przejsc z nia do porzadku dziennego. ;/
albo pytanie ; a wy kiedy? a jak ku*wa przyjada dwa rude szwedy.
yyhh;/ -
Fiolet742 wrote:wtrace sie.. i teskty typu - odpusc to zajdziesz i sie nie nakrecaj..
no tak decyzja o dziecku jest taka sama decyzja jak np kupno nowej lodowki.. i tak latwo przejsc z nia do porzadku dziennego. ;/
albo pytanie ; a wy kiedy? a jak ku*wa przyjada dwa rude szwedy.
yyhh;/
co do tego "a kiedy" to jak to koleżanka ostatnio powiedziała
- to kiedy cośtamcośtam?
- jak wrócę z Lublina
- a kiedy się pani wybiera
- nigdy
zawsze jest to jakiś sposób, sądzę, że na chwilę rozmówca się zdziwi
Aaagatka a co do guzika na dupie.. to Ty takiego nie masz? bo wiesz, ja wciskam i magicznie luzuję poślady)
Morisek28, Kena1983 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja kazdemu mowie,ze mam 22 lata dopiero, jestem rok po slubie i sorry memory nie mam zamiaru sie bawic w pieluchy, siedzenie w domu, wielki brzuch i te sprawy, do 30 mi daleko,zegar biologiczny na razie w normie i tyle.
szczegolnie,ze brat meza ma 29 lat, laska tez cos kolo tego, maja fajny weekendowy zwiazek (on mieszka jeszcze z tesciami a ta przyjezdza na weekendy i wuazaja sie bardzo dojrzalsi od nas) wiec mowie,zeby to on sie pierwszy staral-w koncu jest starszy, madrzejszy i dojrzaszy. mi do tego daleko
a to,ze chce (na razie bez cisnienia, bo to pierwszy cykl staran ale potem pewnie zeswiruje) to juz nikt nie musi wiedziec
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2015, 14:55
-
nick nieaktualny
-
Fiolet742 wrote:ja kazdemu mowie,ze mam 22 lata dopiero, jestem rok po slubie i sorry memory nie mam zamiaru sie bawic w pieluchy, siedzenie w domu, wielki brzuch i te sprawy, do 30 mi daleko,zegar biologiczny na razie w normie i tyle.
)
ja wciskam taki kit mojej siostrze kosmitce, ze bedzie dziecko jak bedziei ze nie planuje niby kiedy konkretnie;p
Morisek28 wrote:Klaudia Ty pisałaś w końcu ile kosztował ten kocyk co na prezent masz? Bo musze cos kupic dzieciom krzynek i tez o tym myślałam
114 zl:)
co do wyluzuj za bardzo sie spinasz tez mnei to wku#wia jak ktos wie lepiej czy chce bardzo czy mniej bardzo
swieca u mnie byla w pierwszych 3 cyklach i nie dalo rady ale staram sie nie wstawac chociaz przez jakis czas poWiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2015, 15:00
-
nick nieaktualny