Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 09:39
Ajka, Morisek28, kr0pka lubią tę wiadomość
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
Hej Dziewczyny,
wstałam, posprzątałam...myślę...odpocznę...i zabieram się dalej za protokoły....ale nie....właśnie dowiedziałam się, że będę dziś kierowcą...wędkarzy...
tak więc zapowiada się miła sobota...z wesołymi,ale podchmielonymi, śmierdzącymi rybami facetami...
Kamka, olej sytuację - mów i rób swoje - szkoda Twoich nerwów!Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2015, 13:21
-
Moris kuzwa nie komentuje, co za laska:/
kamka powiedz mu ze jak mu nie pasuje to niech mama mu dalej gotuje ty chcesz elektryczny i koniec to Ty go bedziesz uzywac!Morisek28 lubi tę wiadomość
-
Moris szczena mi opadła...
Kamka a co go obchodzi Twoj piekarnik... no cholera tupnij nogą, jak chce miec jak u mamy to było z mamą zostać...
jakby moj spróbował miec w ogole swoje zdanie na taki temat...
hmmmm czasem to ze wszystko na mojej głowie (czyt. zrob jak chcesz byle żebym mial świety spokoj) ma swoje bonusy....Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2015, 14:10
2020
2023 -
Ok.. zdjęcie jest obrzydliwe ale tak naprawdę prawdziwe.. cielak jest no.. "produktem ubocznym" w produkcji mleka.. a często ludzie, którzy są wege przedstawiają takie porównania w "ludzkiej postaci" bo trafi do większej liczby ludzi. Aa przynajmniej myślą, że trafi.. więc domyślam się, ze jego laska jest wegetarianką?
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, nie wiem nawet co napisać... Ciąża nie rozwija się prawidłowo, maluch nie rośnie jak trzeba, nie jest nawet w normie, tętno słabe, ledwo wyczuwalne;( Chyba rozumiecie co to znaczy... Lekarz nie dał za dużych szans:( tak naprawdę czekamy chyba już tylko na wyrok, najbliższy czas będzie decydujący. Nic nie pisałam, bo nie miałam ochoty na internet czy inne rozrywki, cały czas leżę w łóżku i płaczę;( Nie chce mi się żyć... Jest ze mną mąż i mama.
Co do FB, to nie było mnie tam od niedzieli, jeśli któraś widzi kiedy się logowałam, proszę napiszcie, bo najwyraźniej ktoś musiał się za mnie logować, choć nie wiem kto, mąż na pewno nie, bo i on nie ma ochoty na zaglądanie na internet. Poza tym powiedziałby mi na pewno.
Nawet nie wiecie jak dużo dla mnie znaczy, że się o mnie martwicie. Nie widziałyśmy się nigdy na żywo, a jesteście dla mnie bliskie bardziej niż niektóre moje koleżanki.
I błagam nie piszcie, że będzie dobrze, bo tego nikt nie wie. Jedyne o co Was proszę to o modlitwę za nas. Błagam Boga o łaskę i cud, inaczej nie wiem co ze mną będzie...
Jeśli będę na siłach odezwę się.
Jeszcze raz dziękuję za wsparcie! -
Morisek28 wrote:Kropka, nie jest
i tu jest problem
Eee.. o to nie ogarniam.. bo takie foty to widywałam głownie u wege, choć w sumie jakieś podobne a propos skór czy coś to i mi się zdarzało udostępniać
A ja dziś chyba będę musiała na orbitreku poćwiczyć w końcu.. co prawda rano zaliczyłam 10km spaceru ale dziś w kwestii diety pozwoliłam sobie na winko, oscypka i kabanosawięc trochę wykraczam poza jej menu
)
-
Jeeezu Karmelku
miałam taką nadzieję, że wrocisz i powiesz że po prostu zrobiłaś odwyk od internetu, żeby się nie martwić.. <tulę bardzo mocno>.. nawet nie wiem co innego mogę napisać.. chyba tylko, że się za Was pomodlę, żeby jednak skończyło się dobrze!!
-
Karmelku pomodlilam sie za Ciebie i maluszka i bede o Was pamietac w swojej modlitwie! jest mi po prostu przykro ze musisz takie rzeczy przechodzic:(
dziekujemy ze sie odezwalas! tak bardzo sie martwilysmy!
p.s tak sie tutaj z Wami zżyłam, że ktoś móglby pomyśleć ze jestem dziwna lub glupia... -
nick nieaktualny