Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Arturowa... trzymaj się... i pamiętam oczywiście o Was...
juz wiadomo było że coś jest nie tak, więc tymi hormonami az tak sie nie martw...
Najważniejsze jest żeby była jakas przyczyna i zeby dało się coś zrobić...Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2015, 17:42
2020
2023 -
jeszcze się nawrócę chyba tutaj, od kiedy jestem na forum zaczynam się coraz częściej modlić
Arturowa, może właśnie te zawirowania hormonalne mają wpływ ta jego wyniki nasienia? bo z tego co kojarzę to mogą powodować ich brak. OK, może być inny powód ale może wystarczy "naprawić" to. Jestem dobrej myśli!
i właśnie pogoniłam mojego żeby się w końcu wybral do endokrynologa.. -
kr0pka wrote:jeszcze się nawrócę chyba tutaj, od kiedy jestem na forum zaczynam się coraz częściej modlić
Arturowa, może właśnie te zawirowania hormonalne mają wpływ ta jego wyniki nasienia? bo z tego co kojarzę to mogą powodować ich brak. OK, może być inny powód ale może wystarczy "naprawić" to. Jestem dobrej myśli!
i właśnie pogoniłam mojego żeby się w końcu wybral do endokrynologa..
Przyjaciel z siłki mojego szefa... (jak twierdzi moj szef co najmniej 8 lat sterydów) miał właśnie tak totalnie rozjechane hormony (wszystko duzo dużo pod kreską)... no i oczywiście praktycznie brak plemników w nasieniu... nie dawali mu szans prawie, zanik jąder i w ogóle... po 4 latach terapii hormonalniej nasienie wróciło prawie do normy... no w każdym razie został ojcem ostatnio...
mniej więcej taki case jak ten:
http://kif.pl/www/zdrowie/bezplodnosc-posterydowa/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2015, 18:00
2020
2023 -
Karmelku
zatkało mnie, nie wiem co napisać, bo chyba nic w takiej sytuacji mądrego nie można napisać
tak strasznie mi przykro biedna moja
bede się modlić o Was kochana.
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
Ajka wrote:Kropa a Twój ma cos nie tak z hormonami?
nie wiemy bo nie badał.. w sumie już od dawna mu dupę truję ale jak widać nieskutecznie. ale powiedziałam, że dziś ma się zapisac i koniec -
kr0pka wrote:nie wiemy bo nie badał.. w sumie już od dawna mu dupę truję ale jak widać nieskutecznie. ale powiedziałam, że dziś ma się zapisac i koniec
Nam lekarz kazał zrobić, więc Mój zrobi bez gadania... kombinuję tylko jak to załatwić, żeby było w ramach luxmed...
na badania krwi, chyba się nie trzeba zapisywać2020
2023 -
Ajka wrote:Nam lekarz kazał zrobić, więc Mój zrobi bez gadania... kombinuję tylko jak to załatwić, żeby było w ramach luxmed...
na badania krwi, chyba się nie trzeba zapisywać
na badania nie, ale do endokrynologa żeby mu zlecił.. chyba, że będzie za długi czas czekania to wtedy na własną rękę -
nick nieaktualny
-
Qrde, odwożę wędkarzy po domach i mija mnie 7 pędzących na sygnale wozów strażackich...ok...dojechałam do domu - dzwonię do znajomej czy to nie szkoła się pali
? na szczęście / nieszczęście (opcja do wybrania)nie....teraz czytam na FB ...że ktoś wywołał fałszywy alarm...faktycznie po 15 minutach 5 wozów wracało bez sygnału...a teraz znów jeden pognał na sygnale....jak ktoś sobie jaja robi...to mam nadzieje, że za to beknie....
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny