Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Niby jest jesZcze czas na ruchy ale u mnie zupelnie brak objawow brzucha tez brak a ona juz ma pileczke zreszta jak podczytuje dZiewczyny na marcowkach to tez maja juz brzuszki... Nawet moja mama sie dziwi ze brzucha nie mam a szczuplejsza jestem niz przed ciaza a waga w miejscu...
-
Morisek28 wrote:Chętnie przygarnę jesli będziesz tak miła to możesz podesłać
Mi teściu przytargał 10 kg borówek amerykańskich i tak myślę jak to jest z tymi owocami, bo przeciez to cukier jakby nie
patrzeć
Ja na diecie to z rzadka bardzo... ale to głownie daltego ze bardziej mi sie jesc chce po owocach niz po warzywach...
Daj maila... zaraz wyśle... kupela wydała na to chyba z 700 pln...2020
2023 -
Kamka nie martw sie kazda z nas i kazda ciąża jest inna!
Hatfe fajnie obys my razem mogly trafić na pierwszą strone watku:)
Ja lubie biegac! Kupilam sobie niedawno nawet buty do biegania ale wygodne! -
Kamka to napewno nie sa ruchy dziecka, tylko jelita. Za szybko zeby odczuwac ruchy. Twoja pierwsza ciaza to i nawet w 20 tyg mozesz zaczac czuc ruchy malenstwa. A co do brzuszka to sprawa indywidualna, mi wywalilo jakos w 20 tygodniu nawet teraz przy drugiej ciazy. A moja kolezanka do 7 miesiaca wogole brzucha nie miala, dopiero pozniej ale i tak bardzo malutki a corcia duza i zdrowa sie urodzila. Tak wiec mysl pozytywnie i napewno z dzieckiem jest wszystko dobrze :*
-
Klaudia, to kiedy testujemy?
Ja też mam plan schudnąć. Tylko problem jest taki, ze nie cierpię sportupostanowiłam jednak spróbować jogi. Od jutra zaczynam. I mam plan, by codziennie robić jakiś dobry koktajl. Dziś wyprodukowałam pyszny- z mango, limonki, soku pomarańczowego i szpinaku. Pycha. Mimo, że generalnie uwielbiam niezdrowe jedzenie, to jednak chcę zmienić troszkę nawyki żywieniowe. Ale dziś jeszcze małe chipsiki
Droga po pierwszego Potwora;):
2 poronienia
1 cb
3 inseminacje
Pół ciąży w szpitalu
Efekt: Zdrowa córka!!!))
Droga po drugiego Potwora:
6 inseminacji
I ICSI - 5 zapłodnionych komórek,1 transfer (bardzo słabego zarodka), pozostałe nie przetrwały 3 doby
2 ICSI - 6 zapłodnionych komórek, wszystkie przestały się rozwijać w 3 dobie
3 ICSI - 18 zapłodnionych komórek. Mamy 4 blastocysty -
Kamka nie martw sie, każda ciąża jest inna.. i z tego co się naczytałam w pamiętnikach po fioletowej stronie to jak łożysko jest na przedniej ścianie (czyyy jak to tam) to duuuuzo później dziewczyny odczuwały jakiekolwiek ruchy, wsio napewno jest ok!
Moriiiiseeek, Boroooooowkiiii
Co do cukru - ja mma dietę rozpisaną przez dietetyczkę, i co do owoców - max 200g dziennie, więc sądze, że spokojnie możesz jeść.
Plus jako przekąskę proponuję obtoczone w jakimś serku, np waniliowym i zamrożone (no już ciut bardziej kaloryczne, ale od czasu do czasu..)
Co do orbitreka, moja koleżnka z pracy ma baaaardzo poważne problemy z kolanami, wiele ćwiczeń odpada ale na orbitreku może ćwiczyć, tylko też nie każdy jej pasował. Jak miała źle ustawiony to owszem czuła w kolanach. Może inaczej ustaw, bo powinnaś mieć regulację i wysokości rączek i odległości tych pod stopy
No ja za swoją dałam 290 ale to na miesiąc.. prawdopodobnie jeszcze z miesiąc, może 2 bym chciała wykupić.. i zaciągnąć mojego. Ja już 7 dzień i w sumie nie jest źle.. dzoś sobie co prawda pozwoliłam na odrobinkę czkolady (naprawdę odrobinkę bo 11g) i kilka chipsów.. ale nawet mnie jakoś aż tak bardzo nie ciągnie. O dziwo.. znaczy mam ochotę ale na narkomańskim głodzie wciąż nie jestem
Ps. Jeśli nie znacie to polecam bloga http://www.drlifestyle.pl ostatnio miała nawet wakacyjną akcję motywacyjną i 3 jadłospisy
Sieeee rozpisałam
Aa, no i jak ktoś nie ma wagi to http://www.ilewazy.pl mają sporą wagę produktów i można się zorientować co ile i ile kalorii
Ps. Ja dziś łacznie na 2 spacerach z psem i potem po zakupy zrobiła 18kmWiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2015, 20:07
-
Hatfe wrote:Klaudia, to kiedy testujemy?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2015, 20:19
-
u nas zaczyna sie sezon urodzinowy w ogole;) za dwa dni tesciu za 5 Robert za 6 siostra za 7 ja, tydzien po mnie moj siostrzeniec/chrzesniak 3 dni potem siostrznica;)
smialam sie dzisiaj ze tesciowa ma zabawnie bo maz i dwojka synow z sierpnia tylko ona ze stycznia to jeszcze synowa z sierpnia jej sie trafila;) -
nick nieaktualnyMorisek dzisiaj bardzo zmęczona byłam 12 godz w pracy i popołudniu nie spalam, więc padam. Ale ogólnie nie jest źle.
Kamka ja w pierwszej ciąży w szóstym miesiącu chodziłam w swoich spodniach jeszcze a do porodu miałam brzuchvjak inne w 6-7 miesiącu. Wiec nie masz co się martwić. -
nick nieaktualny
-
Mirabelka30 wrote:Klaudia to świętujemy razem;) tylko ja kilka lat do przodu;P
I ja mam nadzieję że ta płodność to bajka bo mi się nie udało,a do kolejnego ierpnia rok;P
W tamtym roku udalo nam się w październiku i tez licze na wrzeien lub październik -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny