Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Klaudia N. wrote:Chciałabym w moje urodziny 30go ale jezeli owu byla wczoraj lub dzis to będzie za wczesnie bo jakies 7/8dpo:( pewnie zaczne testowac od 10dpo czyli jakos początek września:)
Tez pewnie zacznę wtedy. Choć to mnie chyba niepotrzebnie nakręca. Ale wolę wiedzieć jednakDroga po pierwszego Potwora;):
2 poronienia
1 cb
3 inseminacje
Pół ciąży w szpitalu
Efekt: Zdrowa córka!!!))
Droga po drugiego Potwora:
6 inseminacji
I ICSI - 5 zapłodnionych komórek,1 transfer (bardzo słabego zarodka), pozostałe nie przetrwały 3 doby
2 ICSI - 6 zapłodnionych komórek, wszystkie przestały się rozwijać w 3 dobie
3 ICSI - 18 zapłodnionych komórek. Mamy 4 blastocysty -
nick nieaktualny
-
U mnie brzuszek zaczal sie pojawic od kilku dni
a wszystko jest ok i serducho w piatek slyszalam
a ciuchy mam ciagle swoje, tylko juz nie dopinam bo lekki dyskomfort. Co do ruchow to poczulam w 15 tygodniu bulgoty, tak lekkie ze moglabym nie zauwazyc tego faktu. Takie pewniejsze to dopiero w 17 tygodniu
wiec No stress
choc rozumiem calkowicie obawy bo sama na brzuszek tyle czekalam i nie raz czarne mysli w glowie
-
D-dawna przykro mi
mówiłaś lekarzowi, że tak to u Ciebie wygląda?
Morisku widzialaś co wczoraj o owocach pisałam?
Ps. Dziś nasza 2ga rocznica ślubu
A wczoraj 35ta moich rodziców
Ps.2 po tygodniu diety mogę stwierdzić, że spadło mi ciut ponad 2 kg.. niby pięknie ale.. wg mojej wagi prawie nie spadł mi % tkanki tłuszczowej a poziom % nawodnienia, czyli akurat to, co powinno wzrosnąć -
Dzięki, przydałoby się
2kg to nawet za dużo tak naprawdę, ale na początku zawsze najszybciej schodzi, szczególnie, że większość to woda. Zobaczymy jak będzie po 2gim tygodniu, no 5 dniach bo wizytę u niej mam w sobotę.
A potem jadę robić bratu i jego.. ee.. dziewczynie, narzeczonej (?) Sesję ciążową.. ciekawe co z tego wyjdzie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ważka wrote:Kropka 2 kg to naprawdę dużo, trzymam kciuki za dalsze postępy.
no właśnie aż za dużo.. wg jej zaleceń powinno być 0,5 do 1kg/tydzień. Zobaczymy jak dalej.. może od tego tygodnia uda mi się w końcu zacząć ćwiczyć, choćby na orbitreku albo kettlebelle, bieganie.. jak mi czasu starczy..
niby dieta a jej porcje są czasem tak duże, że połowę wczorajszej sałatki oddałam K.
dziś będzie zdecydowanie nie - dietetycznie bo idziemy do restauracji, a co! -
uwaga, beda wizualizacje
czy macie tez tak czasem przy badaniu szyjki, ze raz mozecie ''wlozyc palec'' bez problemu a innym razem jest tak ciasno?;/ wiecie moze co to moze byc?
ale mi sie pierdoly snily, wszystkie dookola byly w ciazy tylko nie ja:/ -
nick nieaktualny
-
chyba najwyzszy czas powiedziec mezowi ze juz raczej po owu zeby sobie dac na wstrzymanie z
. dzisiaj przyjda chyba testy owu to jeszcze zobacze co mi pokaze no bo dziwnie szybko bylaby ta owu znowu ale mnie z moimi cyklami juz nic nie zdziwi;)
-
z racji dużej ilości przekleństw powstrzymam się od komentarza... załączę tylko zdjęcie jaki widok mnie zastał odpalajać plik z magisterką. i tak, mam kopie.. w domu.. i oby z tamtą było wszystko ok.. ;( ;(
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/38a7d703e7ab.png