Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWszystko co naturalne jest teraz w modzie. A jesli spiete to plecionki i warkocze lub luzne koki
loki z prostownicy tez pieknie wygladaja tak naturalnie itp..
Czy myslicie ze faktycznie ten moj wykres wyglada obiecujaco? Ja juz nie chce nuc myslec, nastawiam sie na @ za 4 dni..
-
bo fiolet chyba mierzy termometrem co pokazuje tylko 36 i 1 2 3 i tak dalej?
przy okazji fiolet sliczne zdjecie w avatarze, pięknaś! wg mnie zafasolkowana jestes ale co ja tam wiem... ;p -
nick nieaktualnyNo mierze tym z jednym moejacem po przexinku, mam co prawda ten drugi ale znalazlam go w polowie cyklu i.nie chcialam juz zmieniac, kolejny zaczne z tym z dwoma miejscami.
Aj dziekuje, ale do pieknej mi daleko:*
Co do zafasolkowania mam mala nadzieje ale wole zyc zblizajaca sie @. ma byc w piatek,
Boje sie testowac, boje sie jednej kreski, jalos wole zobaczyc @..
Co prawda mam tam tak ciasno, zw termometru nie moge wlozyc nawet ale moze to przed okreem tak..
Sama nie wiem..
Robilam test w sobote rano i negatyw wiec nie napalam sie zbytnio.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fiolet742 wiem, że to straszne tak czekać, ale dziewczyny mają rację, nie ma co za wcześnie testować bo można paranoi dostać i niepotrzebnie pieniądze wydawać.
Ja w tym cyklu też nie bede testować przed czasem.Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny