Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
aaagaaatka wrote:kropka najlepszy sposob to wyslac sobie na maila chyba
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny mam prosbe o rade, za miesiac ten slub ojca i tak patrzylam na tych fryzjerow roznych w tym na tych poleconych przez madlenke i w sumie chyba to oleje, mam jakis uraz do fryzjerow a nienawidzę wydawania pieniedzy na tego typu rzeczy, nie wiem czemu i mysle czy nie zrobic sobie takiej fryzury i wpiac tam jeszcze kwiatek i byloby ok? a za niedlugo prawdopodobnie bede miec prostownice i na drugi dzien sobie wyprostuje.
1szy dzien
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e462b9a27a52.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1e8930dd4aac.jpg
2gi
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2b3f138a0577.jpg -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
agatka, ważko dziekuje :*, ja lubie moje loki, ale sadze ze w prostych wygladam lepiej, jakos tak doroslej i powazniej
a co sadzicie o tych wosach jako fryzurach na wesele? moze jednak jako swiadek powinnam miec cos lepszego? mam straszny metlik
-
Morisek
Klaudia, mi się też bardziej w prostych podoba
właśnie wróciłam z domukolega z pracy mnie zawiózł bo powiedział, ze wie co przechodzę ( aaa, że luz i szefostwa nie ma..) i odetchnęłam z ulgą.. wersja domowa działa, zapisałam sobie na 2 pendrive i wrzucilam na google drive.. co za ulga
Ajka, aaagaaatka lubią tę wiadomość
-
Witam Was dziewczyny!!! Wreszcie mam internet, normalnie 2 tygodnie wyjęte z życiorysu. Nie ma szans zebym Was nadrobiła:) Ajka czyżby na avatarze pojawiło się zdjęcie z tego pieknego dnia? Jest małe, ale cudne.
Ajka lubi tę wiadomość
Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
Klaudia ja myślę, żebyś w 1 dzień w wyprostowanych szła. Wyglądasz cudnie. Ja teraz jak byłam na weselu to większość dziewczyn miało po prostu rozpuszczone, naturalne włosy - upięcia i koki chyba wychodzą z mody
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
aaagaaatka wrote:Klaudia ja myślę, żebyś w 1 dzień w wyprostowanych szła. Wyglądasz cudnie. Ja teraz jak byłam na weselu to większość dziewczyn miało po prostu rozpuszczone, naturalne włosy - upięcia i koki chyba wychodzą z mody
Właśnie... a w ogóle to mi się nie za bardzo podobają takie mega misterne upięcia... proste klasyczne koki ok, ale rusztowań nie lubię...
Jeśli ktoś ładnie wygłada w rozpuszczonych to po co kombinowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2015, 12:13
aaagaaatka lubi tę wiadomość
2020
2023 -
aaagaaatka wrote:Klaudia ja myślę, żebyś w 1 dzień w wyprostowanych szła. Wyglądasz cudnie. Ja teraz jak byłam na weselu to większość dziewczyn miało po prostu rozpuszczone, naturalne włosy - upięcia i koki chyba wychodzą z mody
o widzisz, tego nie bralam pod uwage;) -
No pięknie pięknie. Ja uwielbiam zdjęcia i filmy weselne, chyba mam to po mamie. Czasem jak mamy "chandre" to wyszukujemy wszystkie stare KASETY, bo tego mamy najwięcej, odtwarzacz ze strychu i dawaj całe popołudnie ogladamy, wiec moje zboczenie nie mogło pominąć Twojego zdjecia. A w ogóle wszystkie pozmieniałyście fotki. Może i ja się skuszę
Klaudia, Twoje włosy niesamowicie Cię zmieniają. W ogóle jak dwie inne osoby. Idź tak żeby się dobrze czuć
Kropka wszystkiego najlepszego!!!!!
Dziś Wasze i nasze święto. Niestety mój mąż o 4 wyjechał do pracy i zobaczymy się dopiero w piątek ale wczoraj troszkę poświętowaliśmy.Klaudia N. lubi tę wiadomość
Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was