Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Moja koleżanka kupowała na allegro jakiś specyfik, ale sprawdzony, żeby nie było, jej znajomy i chyba pół poprzedniej firmy robi sobie właśnie takie oczyszczanie, ale u niej nie przyniosło żadnego efektu.
Mieć każdy ma, tylko pytanie w jakiej ilości. Póki funkcjonują normalnie, w normalnych ilościach to ok, gorzej jak właśnie zaczynają niszczyć organizm, wtedy trzeba działać. Mnie matka już od dawna goni żebym zrobiła badanie na pasożyty ale jakoś też się bojeWiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 21:24
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Miło się gawędzi ale uciekam do łazienki i do łóżka, bo jutro mam bardzo aktywny dzień.
Jutro będę prowadzić, ważne dla mnie spotkanie więc trzymajcie proszę kciuki:)
Dobranoc Wam:*Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Morisek28 wrote:Dobra! Zmiana tematu.
Powiem Wam ze środkowy paluch mi strzyka i jest gorący! Musze go naciągnąć
Klaudia wpisz sie na listę ! Nigdy nic nie wiadomo!
Nastawiam sie bardziej na @ w weekend niż kropka wiec nie bede psuc listy malpami -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ufff wreszcie Was nadrobiłam... znów byłam oglądać to mieszkanie...
Zostałam sama bo M. za granicą... do soboty... dostałam klucz od sprzedawcy... siedziałam w środku i sie zastanawiałam...
chyba kupimy to mieszkanie... w głowie już je urządzam... jest sporo minusów, ale ja tam się już czuję jak w domu i M. też... o innych nie chce nawet sluchać...
U nas jeśli chodzi o kasę, to każdy sobie rzepkę skrobie...
Na temat robali wypowiadać się nie będę...
Klaudia uwazam, że Twój mąż powinien zrobic badania - jedno badanie i wiecie na czym stoicie... jak będzie ok to dopiero zapisuj się na monitoring (zdążysz jeszcze w tym cyklu co zaczniesz na dniach wszystko załatwić)
Ja żałuje że na starcie mojego nie wysłałam... stracilismy 6 miesięcy... a w zasadzie 7...
Życzę Wam żeby wszystko wyszło ok... mam nadzieje że w Waszym przypadku to tylko stres... i że juz niedługo się uda
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 00:48
2020
2023 -
nick nieaktualny
-
Hej! Snilo mi sie ze bylam u lekarza na usg. Powiedziala mi ze nic jednoznacznie nie moze stwierdzic bo jest wczesnie ale dobrze sie zapowiada i obie wiedzialysmy ze jestem w ciazy. Budze sie, M mnie glaszcze po brzuchu. Pytam go co robi a on na to: glaszcze dzidziusia. Uroczo szkoda tylko ze pewnie znow sie nie sprawdzi.
Szczęsciara 26 lubi tę wiadomość