Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyniecierpliwa-dominika wrote:peknie morisek peknie, ja to wiem!:*
czemu nie jest ci lzej klaudia po waszych rozmowach? ogolnie lubie z nim rozmawiac na takie tematy
Mój to od razu mi powiedział żebym z nim zbytnio nie zagłębiała się w te tematy bo staramy się dopiero szósty cykl i nie ma co siać paniki, eh...Dominika pozazdrościć tak wyrozumiałego faceta hihi -
dominika - moj R jakos tak nie umie chyba o tym za bardzo rozmawiac, nie rozumie moich obaw itd twierdzi ze przesadzam:) mysle ze to jest jego sposob na pocieszanie ale na mnie nie dziala:)
-
dziewczyny a czy ktoras mi odpowie kiedy powinnam zaczac robic testy owu? jak wy to robicie kiedy zaczynacie? jezeli spodziewana owulka moze byc miedzy niedziela a czwartkiem ?
-
Ja zaczynałam już 10 dnia żeby mieć pod kontrolą ale generalnie zależy od długości cyklu
-
30% skuteczności? No to muszę się w tym cyklu nastawić dobrze już nie mogę się doczekać kiedy dam zaświadczenie o ciąży dla mojej dyrektorki, to co teraz się wyprawia gdy dwie dziewczyny są w ciąży tylko utwierdza mnie w przekonaniu, że chcę już odejść z tej firmy i urwać z nią kontakt. I pomyśleć, że kiedyś byłyśmy koleżankami. Dobrze, że dziś piąteczek.
-
nick nieaktualnyMorisek28 wyczytałam że skok temperatury wcale nie musi oznaczać, że owulacja była, jedynie może dać obraz tego, że owulacja była nawet do 3 dni przed skokiem, do 3 dni po skoku temp lub w dniu skoku, czyli jednym słowem wszystkie możliwe opcje
Ja śluz płodny miałam 14dc, skok 15dc, test owulacyjny mega pozytywny 15dc wg mnie owulacja była 16 lub 17dc czyli 2 dni po skoku
A i śluz płodny pojawia się zazwyczaj przed owulacją, żeby zapewnić odpowiednie środowisko żołnierzykom.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 07:52
-
I bądź w tym wszystkim mądra i weź traf jak tu takie rozbieżności jest taka piosenka w przedszkolu "czarodziej kot" chyba powinno być "czarodziej to mój skok ..." Wiecie co, może wygadam Wam się wieczorem o tej dyr bo taka jestem nie miła że jeszcze mnie zwolnią. Czcicie, że zapytała mnie czy z tym płodem mojej koleżanki wszystko ok. Po pierwsze niech zadzwoni i zapyta. A po drugie jak można zapytać - z płodem?
-
masakra dzwonie do mojej przychodni że miałam usg mieć robione ale @ się pojawiła a ta do mnie że to na koniec czerwca dopiero mnie zapisać może... no ale na szczęście babka która robi usg kazała mi za tydzień się pojawić więc podejrzymy co tam się dzieje:)