Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
palcia wrote:Czuję się jak w szkole na pierwszej lekcji. "A teraz każdy opowie coś o sobie ..." A tak serio to już pisałam w tym temacie. Mogę napisać coś aktualnego. Siedzę teraz w pracy i zamiast pracować to piszę coś o sobie na forum
Palcia - dziś mam tak samo raz na jakiś czas zdarza się waśnie piątek gdy udaję, że pracuje -
Morisku Twoja teściowa ma o 1 zwój mózgowy więcej od kury - żeby nie srać na podwórku
Karmelek211, kr0pka, Morisek28, Kena1983, AnaAna, Cebulka lubią tę wiadomość
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
Moris a kiedy wybierasz się do TEGO sklepu?
ja juz po spacerku z pieskami moimi i teraz bawie sie w swoja ksiegowa (sprawdzam ile ludzie musza mi zaplacic i czy sie nie pomylilam;))
musze zabrac sie za zadanie domowe na poniedzialek bo bede miec wyjazdowy weekend a temat zadania pozal sie boze: jakich technik lubimy uzywac i dlaczego i jakich nie gdy sprawdzamy znajomosc gramatyki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny
Ale dzisiaj zimno i do tego padał deszcz ze śniegiem
Właśnie wróciłam z biblioteki, a po drodze zahaczyłam o Biedronkę i kupiłam mieszankę studencką z Bakallandu. Nie polecam, prawie same rodzynki i kilka orzechów na krzyż. W dodatku rodzynki ohydne w smaku Wybrałam orzechy, a rodzynki wyrzuciłam.
Dzisiaj mam wolne w pracy, ale za to na 15.30 mam zajęcia na podyplomówce. Muszę jeszcze dokończyć konspekt na zaliczenie, a nic mi się nie chce.
W ogóle ostatnio nic mi się nie chce, tylko bym się wpatrywała w wykresy na OF
Domi, przypomniałaś mi, że muszę kupić wiesiołek W poprzednim cyklu brałam Oeparol Femina, 5 kapsułek dziennie, tak jak jest napisane na opakowaniu.
Aniołek - 29.07.2014 (12tc) -
nick nieaktualnyMorisek słoneczko pęcherzyk pęknie żołnierzyk zaopiekuje się nim i jeszcze w tym roku będziesz mamusią. Ja się tego trzymam.
A jak będziesz mówić, że nieprawda to pójdę do tego sklepu i powiem że ten brakujący koszyk to Twoja sprawkaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 12:00
gretka, kr0pka, aaagaaatka, Cebulka, Morisek28, Karmelek211 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny