Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPrzepraszam ale się uniosłam, ake zależy mi na Was wszystkich, ja mam już dziecko i wiem jakie to szczęście i bardzo chcę żebyście tego szczęścia doswiadczyly.
Morisku słońce teraz Cie proszę myśl pozytywnie, a wszystko się ułoży.Morisek28 lubi tę wiadomość
-
gaga wrote:Ech moja bratowa, której nie znoszę ma 34 lata i zaciążyła, według jej gadki w pierwszym miesiącu starań((( takie mendy społeczne mają co chcą i kiedy chcą a ja w niedzielę mam być chrzestną ich dziecka:/
Gdzie tu jest sprawiedliwość?!?!?!?!?
Sama sobie odpowiem na to pytanie- nie ma:/
No ja jakiś czas temu pisałam, ze u nas podobnie - mój brat (po mocnych przejściach) związał się ostatnio (czyt jakieś max pół roku temu, nie pamiętam dokładnie) z jedną laską..
prawie od razu zaczęli ze sobą mieszkać, teraz jest w 2 miesiącu ciąży..
i dopiero przestała palić.. a podobno taaaak bardzo tego chciała.. kużwa jak się chce dziecka to się nie jara będąc w ciąży grrr.. dopóki się o tym nie dowiedziałam to nawet ją lubiłam (mimo, że no cóż - nie miałam nawet okazji poznać), ale po tym już się zniechęciłam.. -
nick nieaktualny
-
ważka wrote:Karmelek jak tylko tam będę to ją znajdę, uratuje ja tylko ciąża. Bo ciężarnej nie wolno bić.
-
Też uważam, że nie ma sprawiedliwości:(Tak jak Ważka pisze, nie wolno się poddawać i trzeba walczyć dalej.
Pomyślcie sobie jakimi wspaniałymi mamami będziemy, po tylu próbach i miesiącach starań
Mój brat ma 5 dzieci i wszystkie przyszły mu bez problemów, moje koleżanki, znajome i przyjaciółka też mają dzieci bez wielkich starań, większość już prawie po 2 dzieciaków mają i wciąż widzę kolejne z brzuszkami. Ilekroć dowiaduje się, że ktoś z otoczenia jest w ciąży, szlag mnie trafia, że im łatwo przyszło zajść w ciążę i urodzić dziecko, a mi nie. Oczywiście żadnej źle nie życzę, wręcz przeciwnie, ale smutek i żal jest...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 15:13
-
nick nieaktualny
-
Faktycznie coś się zagubiły, ale też Hafte się nie pojawia ani Buffy.
Natomiast najbardziej tęsknie za MelenaXOXOXOX czy jak to tam było ;P
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
Karmelek ja mam takie wieczory 5x w tygodniu. Na dzisiejszy wieczór mam ambitny plan kulinarny - zrobię na weekend rosół wołowy, przygotuję rybkę na jutro i co najważniejsze zrobię brokuły z fetą i sosem czosnkowym - mniaaaaaaaaaaaaaaaaam!
Karmelek211 lubi tę wiadomość
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
aaagaaatka wrote:Karmelek ja mam takie wieczory 5x w tygodniu. Na dzisiejszy wieczór mam ambitny plan kulinarny - zrobię na weekend rosół wołowy, przygotuję rybkę na jutro i co najważniejsze zrobię brokuły z fetą i sosem czosnkowym - mniaaaaaaaaaaaaaaaaam!
-
Kurde cały dzień prawie nic nie jadłam, nie miałam ochoty, ale jak piszesz o takich smakołykach, zaczynam być głodna. Z obiadem, a raczej obiado-kolacją muszę zaczekać na męża, wraca dziś późno. Zachciało mu się żeberek, więc od wczoraj marynuję mięsiwo;)
aaagaaatka lubi tę wiadomość
-
Hahaha a ja właśnie dodaję migdały zamiast słoneczniku, bo słonecznik mi się przejadł. Z migdałkami pychota:) ze słonecznikiem zresztą też!
Czasami robię jeszcze brokuły z ogórkiem zielonym i fetą, też dobre:)aaagaaatka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny