Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Karmelek211 wrote:NIE LUBIĘ!!!
Ja też nieAnaAna lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, jak myślicie, czy przez branie duphastonu może boleć mnie podbrzusze jak na @? Dziwna sprawa, od kilku dni mam takie boleści, nie duże i nie stałe, bo kilka razy w ciągu dnia, ale dziś to już mnie trochę mocniej boli:/
-
Gdzieś tu kiedyś była rozmowa o clexane, wklejam, może się komuś przyda.
http://forum.gazeta.pl/forum/w,191,156937897,156937897,clexane.html5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
Karmelek211 wrote:Dziewczyny, jak myślicie, czy przez branie duphastonu może boleć mnie podbrzusze jak na @? Dziwna sprawa, od kilku dni mam takie boleści, nie duże i nie stałe, bo kilka razy w ciągu dnia, ale dziś to już mnie trochę mocniej boli:/
-
Karmelek, a może implantacja?
-
A ja dziś dostałam od koleżanki nowy termometr, z dwoma miejscami po przecinku, wiec od jutra zaczynam nim mierzyć jest piękny, cukierkowo różowy, wiec w tym cyklu zachodzę w ciąże i będzie to dziewczynka. Nie ma innej opcji.
Pytanie techniczne: skąd wiecie o tym wiesiołka i innych lekach, mi gin kazała brać tylko kwas foliowy wiec jakoś marnie w porównaniu do was.
-
kr0pka wrote:Karmelek, a może implantacja?
no wlasnie wlasnie:)
Moris nie nerwuj sie!
my za niedlugo bedziemy jesc obiadokolacje kurczaczek z piekarnika:) -
kr0pka wrote:Karmelek, a może implantacja?
-
Klaudia N. wrote:no wlasnie wlasnie:)
Moris nie nerwuj sie!
my za niedlugo bedziemy jesc obiadokolacje kurczaczek z piekarnika:)
O takich pysznościach piszecie,aż chce się jeść -
Trzymam kciuki Karmelek
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie też niby miała być implantacja a wyszło jak zawsze Także teraz myślę że "nie nakręcać się" powinno być złotą zasadą. Ale trzymam kciuki Karmelku z całych sił, żeby nie było5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
ważka wrote:Dziewczynki moje kochane zmykam bo zmęczona jestem. Do jutra, a jutrobod 14 trzymajcie kciuki bo zaczynam nową pracę.
-
arturowa wrote:U mnie też niby miała być implantacja a wyszło jak zawsze Także teraz myślę że "nie nakręcać się" powinno być złotą zasadą. Ale trzymam kciuki Karmelku z całych sił, żeby nie było