Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Wiem, że powinnam przejść na forum ciążowe, ale jakoś mi tam nieswojo. Nie mam takich objawów jakie babeczki opisują na forach. Na razie tylko bolą mnie piersi, i to nie zawsze, raczej jak się już położę. A kładę się spać koło 19. I to wsio z moich objawów. A na tych forach, to czasem babki piszą, że w 5 tygodniu już mają brzuch widoczny... można w paranoję popaść.
-
Brzuch w 5 tygodniu? To chyba się grochu i fasoli najadły. Mysz ty nigdzie nie uciekaj, to jest forum for ever, do emerytury a tak poza tym to zarażaj nas a nie chcesz uciekać.
Moris a jak twój chłop zapatruje się na rodzeństwo? Powiedz teściowej, ze musi najpierw na owulacje zachorować żeby zajść w ciąże. Ludzie to maja pomysłyKena1983, Morisek28 lubią tę wiadomość
-
Morisku bo czasem organizm się przygotowuje do owulacji (stąd pik LH i test pozytywny) ale pod wpływem jakiegoś czynnika się "rozmyśla" i owu przesuwa się o kilka dni
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
Cebulka dobrze rozumiem ten stres, ale będzie dobrze - bo czemu miałoby nie być?
Ostatnio jestem jakaś bardziej optymistyczna :] Czy to wit.D tak na mnie działa?
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
O ja pierniczę Morisek.. aaagaatka dobrze napisała, że prostackie babsko...
-
nick nieaktualnyKena, wpisz mi @ jesli możesz
Morisek, ja mam ciotkę która sypie właśnie takimi tekstami. Było mi wstyd jak pojechalam do niej z moim M pierwszy raz, nie wiedział jak ma się zachować, a ja niestety go nie uprzedzilam jaką to mamwyluzowana 54 letnią ciociunie. -
AnaAna wrote:Kena, wpisz mi @ jesli możesz
Morisek, ja mam ciotkę która sypie właśnie takimi tekstami. Było mi wstyd jak pojechalam do niej z moim M pierwszy raz, nie wiedział jak ma się zachować, a ja niestety go nie uprzedzilam jaką to mamwyluzowana 54 letnią ciociunie.
AnaAna - nadrobię - wieczorkiem - jak wrócę do domu - nasza listę mam zapisana w pliku na pececie w domu - i wolę tam edytować i na nowo wklejać.AnaAna lubi tę wiadomość
-
Morisek nie pozwolimy Ci uciec!
Morisek28 lubi tę wiadomość