Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
My z R wypijemy piwko i tez uciekamy spac:)
odezwe sie rano a jak nie to niedziela wieczor lub poniedzialek bo mamy wyjazd:) w razie czego milego weekendu:) -
nick nieaktualnyMirabelka30 wrote:o ważka a co będziesz teraz robiła?
-
nick nieaktualny
-
dzień dobry dziewczyny nie moglam spac pogoda pozal sie boze u mnie, a miala byc wiosna? nic mi sie nie chce a mam tyle roboty dzisiaj jeszcze:/
-
Cześć dziewczyny, u mnie niestety też brzydko i pada..
Morisek ja przez ostatnie 2 dni miałam nastrój z cyklu "bez kija nie podchodź", wczoraj nawet prawie się z szefem pokłóciłam co się baaaardzo rzadko zdarza.. -
a ja jestem w miare dobrym nastroju, depresja z przed kilku dni odeszla i wlaczylo sie pozytywne nastawienie w zwiazku z nadchodzaca (oby) owulacja. zastanawiam sie czy nie sprawic sobie jakis nowych sexy łaszków na ta okazje :p
marta1987, aaagaaatka lubią tę wiadomość
-
aaagaaatka wrote:Morisek no nie gadaj... ile ona ma lat? Może zaproś ją na nasz wątek ?
hahaha nie moge.
Morisek, utwierdzasz mnie w przekonaniu ze nie jest do konca normalna. znaczy sie wiesz, kazdy moze chciec, ale wiedzac ze Ty tez chcesz nie robi Ci czasem na zlosc? wredna:/ -
powiedz jej, ze ma sie w łeb pierdolnąć, tylko tak porzadnie bo jak nie to jej poprawisz. (sorki za wulgaryzmy, uderzyc nie posiada tego wydzwięku:D)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ważka wrote:Cześć kobietki.
Ja nie chcę nic mówić ale teściowa Moriska jest kilka lat odemnie starsza, a kobieta nawet siana we łbie nie ma. -
moze to przez leki? albo jajeczko chcialo peknac potem nie i znowu chce? to pewnie bedzie dziewczynka - kobieta zmienna jest
Kena1983, ważka lubią tę wiadomość