Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Morisku, czemu z nią mieszkacie? Ja jestem przeciwnikiem wszelkich kredytów, ale w takiej sytuacji brała bym kredyt i uciekała os niej. Ja też mieszkam z treściami, ale to naprawdę świetni ludzie. Mimo wszystko i tak zbieramy na własny dom.
-
hej dziewczyny
Dzisiaj jest moj 35 dc i nic. zadnych objawow na @ cycki mnie nie bola a zawsze bolaly przed @ nawet poltora tygodnia przed owulacje mialam w 22 dniu cyklu a test ciazowy robilam wczoraj ale popoludniu i jedna kreska. Moze i za wczesnie na testowanie i ze zrobilam popoludniu. Juz powinnam miec okres ale ani widu ani slychu :0 Moze sie udalo? jak jutro sie nie pojawi w poniedzialek ide na beteDomcia
❤Nadal czekamy na Ciebie słoneczko
Zamrożone nasienie 21.10.2015r.
HSG 16.11.2015r.
Kolejna wizyta u profesora 27.11.2015
Po 6 tygodniach ponowne badanie nasienia po zastrzykach i witaminach. Wyniki znacznie sie poprawiły 8.01.2016r.
17.11.2016r. I IUI
5.02.2017r. II IUI:-(
-
Morisek ani się waz...
Zastanów się nad wyprowadzka, za każdą cenę bo ta atmosfera nie pozwala Ci zajść...tak ogromny stres blokuje...prawdopodobnie owulacje także...
Jak nas zostawisz to zniknie twój jedyny bufor...zwariujesz tam nie mogąc się wygadac...Synek ur. 8.11.2015
Córeczka ur. 15.10.2013 -
nick nieaktualnyMorisek28 wrote:Ana @?!!!
jak sobie radzicie z ciocią?
No drugi dzień już mam!...nie wiem dlaczego przylazła tak wcześnie.
A z ciotką radzę sobie następująco...rzadko do niej zaglądamy, ewentualnie jak jesteśmy w Polsce i ona się jakimś cudem dowiaduje i zaprasza nas codziennie na obiad, no to już nie sposób jej odmówić...więc ten jeden raz wpadamy.
-
nick nieaktualny
-
Morisek, wroce tu jutro wieczorem i masz tu byc!
Jestes nasza gwiazda i masz tu byc z nami! co my zrobimy bez Twoich opowiesci?!
milego weekenduMorisek28 lubi tę wiadomość
-
Hej wam, jestem ttu nowa, tez bardzo chce miec dzidzie owulacje mialam 8 marca czyli tydzien temu potwierdzona przez gin a teraz moje pytanie piersi bola po bokach jak na okres ale do tego pieka sutki tego jeszcze nie mialam meczy zgaga i niedobrze mi na zoladku odczuwam takze promieniujacy bol krzyza dodam ze dwa dni po owu dostalam ostrej grzybicy pochwy czytalam ze to pierwszy objaw ciazy powiedzcie czy ktoras tak miala bardzo chce juz testowac ale za wczesnie ;-(
Aga29 -
Mam nadzieję Morisku,że przeczytasz tą wiadomość:
Najlepiej wszystkie stąd sobie pójdźmy, nic nie piszmy,nie czytajmy i nie wspierajmy,bo każda z nas przecież nie jest w ciąży i jak widać każda ma swoje problemy,które uniemożliwiają nam zajść w ciążę. Zostaniemy wtedy same z tymi frustracjami. Zamkniemy się w sobie,stracimy przyjaciół,rodziny i facetów... Dopadnie nas depresja no i wtedy na 100% zajdziemy w ciążę!! Na bank w ciągu 1 miesiąca wszystkie zobaczą dwie kreski na teście...
Ja wiem i rozumiem doskonale,że nie jest idealnie jak byśmy chciały, że jest cieżko i starania męczą, tymbardziej bezskuteczne starania, że w domu, w związkach też czasem coś jest nie tak i są gorsze dni! Ale właśnie po to jest to forum, po to tu jesteśmy żeby się wspierać!! Szczególnie w tych ch..ych dniach! Nie oceniamy się nawzajem, poprostu jesteśmy!! Pamiętaj, że służymy swoim "internetowym" ramieniem Zawsze możesz się nam tu wirtualnie wypłakać,ale i opowiedzieć śmieszne historie, które wspaniale poprawiają humor
Czekam na Ciebie:) Kiedy zechcesz to się odezwij! I głowa do góry!Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2015, 16:27
kr0pka, Kena1983, Morisek28, aaagaaatka, Nymeria, ważka, Klara87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aga8511 wrote:Hej wam, jestem ttu nowa, tez bardzo chce miec dzidzie owulacje mialam 8 marca czyli tydzien temu potwierdzona przez gin a teraz moje pytanie piersi bola po bokach jak na okres ale do tego pieka sutki tego jeszcze nie mialam meczy zgaga i niedobrze mi na zoladku odczuwam takze promieniujacy bol krzyza dodam ze dwa dni po owu dostalam ostrej grzybicy pochwy czytalam ze to pierwszy objaw ciazy powiedzcie czy ktoras tak miala bardzo chce juz testowac ale za wczesnie ;-(
Te objawy, które opisujesz mogą być objawem ciąży. O grzybicy na wczesnym etapie ciąży nie słyszałam:/ Jak długie masz cykle? Implantacja występuje w ciągu 7-10 dni. Według mnie test najwcześniej mogłabyś zrobić za jakieś 5-6 dni. -
Cześć dziewczyny! Nie odzywałam się trochę bo wczoraj był pogrzeb i jakoś tak nie szło się pozbierać a do tego mąż i teściowa się pochorowali więc szpital w domu.
Mam ochotę przełozyc Moriska przez kolano! Futrzaku nasz masz tu natychmiast wrocić!! Nie możesz się przed nami chować potrzebujemy Cie tutaj tak jak i Ty nas! Wracaj!!!!Morisek28 lubi tę wiadomość
-
Karmelek
dziekuje Ci za odpowiedz, cykle mam 28 dniowe i mimo duzego stresu w pracy nic mi sie nie przesunelo o dziwo. nie mam raczej sklonnosci do grzybicy a jednak czytalam ze po zajsciu zmienia sie bardzo srodowisko i o infekcje latwo... test z krwi robie w czwartek wiec 3 dni przez okresem... moze juz nie przyjdzie??Aga29 -
Aga8511 wrote:Karmelek
dziekuje Ci za odpowiedz, cykle mam 28 dniowe i mimo duzego stresu w pracy nic mi sie nie przesunelo o dziwo. nie mam raczej sklonnosci do grzybicy a jednak czytalam ze po zajsciu zmienia sie bardzo srodowisko i o infekcje latwo... test z krwi robie w czwartek wiec 3 dni przez okresem... moze juz nie przyjdzie??